Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 11:52:39
|
|
|
|
malenac76
|
meni su bile izmedju 14 i 17dc ..najcesce 15 ili 16dc samo ti prati dobro da ne porani malo ako ti dr kaze na kojoj strani je vodeci folikul poslije seks podigni guzu i malo nagni na tu stranu gdje je O i tako lezi 20 min
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 12:00:50
|
|
|
|
zvoncica79
|
Pilence, DIVNOOOOOOO!!! Zelim ti lepu i laku trudnocu od srca! Takodje i svim ostalim devojkama da ubrzo ugledaju svoje
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 12:07:32
|
|
|
|
ivannna
|
poslusacu te malenac,hvala na savetima! dizem ja noge svaki put ali nisam znala da ipak treba na stranu gde je vodeci folikul znaci bicu vredna ovih dana!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 12:09:41
|
|
|
|
malenac76
|
pa da ..malo nagnes guzu na tu stranu da spermici odmah lete prema tom jajovodu sila gravitacije
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 12:10:13
|
|
|
|
zvoncica79
|
Aleks, odgovorila sam ti na pp... Samo da ohrabrim sve zenice koje cekaju svoje da sam i ja svoje ugledala posle sest meseci HSG-a i posle operacije mm varikocele-o ovom drugom delu pisem u temi varikocela-cim stignem...Zelim svim zenicama da ubrzo ugledaju svoje crtice i viisoku betu!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 7.2.2012 19:48:34
|
|
|
|
little_one
|
Zvoncice, cestitam ti od srca! Ivanna, i meni je ranije bila ovulacija, cak puno ranije nego sto sam ocekivala jer su meni uzasno dugi ciklusi....samo ti muckaj barem svaki drugi dan.....mi smo tako...a bazalna temperatura ti mozda ne bude bas tacna...meni je skocila temperatura od antibiotika i pala tek kad sam prestala sa njima...sretno i nadam se da ces biti na narednom posteru trudnica....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 9:25:28
|
|
|
|
ivannna
|
little one-vidim ja da mi je temperatura nesto malo veca nego obicno,dobro si mi rekla,a i FF mi je vec oznacio ovulaciju ali sad shvatam da su ipak antibiotici krivi za to,meni jos uvek malo curka krv,posle HSG-a i juce a danas malcice,da li smem onda danas da krenem u akciju?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 10:28:44
|
|
|
|
malenac76
|
ako te nista ne pecka dole i bolucka mozete da muckate..malo sukrvice ne smeta..a mozete jos dan da sacekate pa od sutra akcija vidi kako se budes osjecala
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 10:35:42
|
|
|
|
ivannna
|
nista me nije peckalo ni posle hsg-a pa ni sad,j8edino sto od jutros imam neki osecaj u donjem stomaku,kao da mi se priblizava ovulacija,ali valjda je to dobar znak , sutra idem kod dotora na kontrolu i na ultrazvuk pa cu taman znati u kojoj su fazi moji folikuli a nije mi jasno -ipak se mi izlazemo rengenu...kako to moze da uzice na sve= hmmm
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 10:39:00
|
|
|
|
malenac76
|
ivana ne brini ..ne utice..na kraju krajeva rodimo se sa svim folikulima koje cemo ikad imati i jc koje cemo proizvesti ..kad ides na rengen ionako se sve "ozraci" tako da kazem ... ipak je tijelo savrseno ima nacina da se zastiti inace se ne bi radjale sa rezervom folikula za cijeli zivot
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 10:43:11
|
|
|
|
ivannna
|
pa jeste,u pravu si! ipak smo mi zene nesto posebno! moj doca kaze superiorna bica! nego sta!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 11:03:33
|
|
|
|
malenac76
|
pa naravno samo se ti opusti i smuckajte bebce ovaj ciklus
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 8.2.2012 20:25:51
|
|
|
|
Merilyn
|
Ja sam se upravo vratila sa HSGa i jaaaako sam srećna! Oba jajovoda su mi bila začepljena ali sada više nisu! Sve je prohodno i spremno! Sada još samo da ugledam te i onda sam mirna!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.2.2012 10:37:09
|
|
|
|
jelenka
|
Caos svima. ja do sada nisam bila na ovoj temi ali me neki crv gricka pa me zanima da li bih mozda trebala da uradim HSG s obzirom da vec dve godine ne ostajem trudna a ostajala sam trudna i imam iza sebe dva spontana. sve se plasim da mi nisu zapuseni j.pa da zbog tok nema bebe,mada mi dr nije predlozio vec sam trebala na IUI ovog meseca ali mi nije na vreme receno za pregnil tako da samo pokusali prirodno pa sad cekam.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.2.2012 10:40:47
|
|
|
|
branki*
|
pa,ako si bez problema ostajala trudna,ne verujem da je problem u zapusenim jajovodima.jesu radili neke analize posle spontanih,briseve,hormone...?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.2.2012 13:44:29
|
|
|
|
jelenka
|
radila sve i svasta sve mi je uredu osim sto sam imala dvorogu matericu i to su mi sredili histeroskopijom jer sam imala pregradu zbog tog nisam mogla izneti trudnocu do kraja. ali posle tog nikako da ostanem trudna pa mi je palo na pamet da su mi se zapusili kanali neznam vise sta da radim niti da mislim. hvala branki na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 9.2.2012 18:44:04
|
|
|
|
m@j@25
|
jajovodi mogu da se zapuse, ne mora da znaci ako je ostajala trudna da su prohodni
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 10.2.2012 18:59:49
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da se zvanicno upisem upisem u ovu temu. ovo nam je sledeca analiza koju treba da radimo. najverovatnije u martu, posto sad ne mogu da stignem da uradim briseve, dobijem rezultate i odem na hsg jer mi ciklus traje 8 dana. javljam se kad uzmem uput da potvrdim.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 10.2.2012 19:36:36
|
|
|
|
degu
|
Jeee Pčelka, konačno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 10.2.2012 19:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
cek da dobijem uput, pa cu da pocnem da kukam kad ce da prodje.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.2.2012 15:15:50
|
|
|
|
ivannna
|
juce sam se tako iznervirala! u ponedeljak sam radila hsg i ginekolog i rengenolog su mi rekli da je sve prohodno i nalaz doktora je bas bio super odem ja sinoc kod mog privatnog ginekologa samo sto se nisam slognula-gleda on onaj snimak 5 minuta...cuti...mrsti se...a ja samo cekam sta ce da kaze,kao nije bas zadovoljan snimkom,i sto se radilo sa kateterom,a i cini mu se da na jednom jajovodu ima priraslica,ali da je u svemu nalaz uredan,pa sta sad da mislim? koliko sam posle hsg-a bila srecna u tom trenutku sam se toliko ubedacila da se ne secam uopste puta do kuce... da li to znaci da sam imala neke priraslice pa da ih je taj kontrast otklonio? kako mogu da se toliko razlikuju misljenja doktora? uhhh,bas sam se bila iznervirala,sada sam ok
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 11.2.2012 15:18:57
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena evo da se zvanicno upisem upisem u ovu temu. ovo nam je sledeca analiza koju treba da radimo. najverovatnije u martu, posto sad ne mogu da stignem da uradim briseve, dobijem rezultate i odem na hsg jer mi ciklus traje 8 dana. javljam se kad uzmem uput da potvrdim. Pcelka Ivana razlikuju se,to nije nista novo.Pretpostavljam da je mislio da su snimci,kao snimci lose uradjeni,sto se tice priraslica na jednom mislim da to i nije tako strasno a drugi ti je ok.Nalaz ti je dobar
< Poruku je uredio hanka -- 11.2.2012 15:21:26 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.2.2012 10:10:46
|
|
|
|
malenac76
|
pceliceeee jejjjjjj ..ma cim te produvaju ima da bude ivana i kod mene se nisu slagali sa citanjem nalaza ... bolje ne razbijaj glavu sa tim ..ako kontrast izlazi iz jajovoda to je dobar nalaz..ja sam kile zivaca izgubila zbog toga a bezze
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 12.2.2012 10:15:54
|
|
|
|
branki*
|
ivana,pa nije bas da se razlikuju misljenja,obojica su ti rekli da je nalaz uredan,to je vazno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 13.2.2012 19:43:25
|
|
|
|
ivannna
|
hanka,malenac,branki u pravu ste! bitno je da je ona poslednja recenica-nalaz uredan -tu,ostalo je nebitno! kako mi zene pravimo problem tamo gde ga nema,e,bas sam luda!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Kiselina i rast kosice?lola78Da li ste imale puno kiseline u zadnjim mesecima trudnoce, i da li se dete rodilo sa puno kosice?Da, i dete je imalo puno kosice (
37%)
Ne, i dete je imalo puno kosice (
31%)
Da, i dete nije imalo puno kosice (
12%)
Ne, i dete nije imalo puno kosice (
21%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!