Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 28.1.2012 19:07:36
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.2.2012 13:57:44
|
|
|
|
nenja22
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
nenja
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:04:11
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:13:35
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:21:54
|
|
|
|
minavb
|
Meni je to proždrnjivanje provala godine. Samo li negde to čujem, umirem od smeha.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:25:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto. Ušla mi je reč u svakodnevnu upotrebu i to na najrazličitije načine. Nekad je izgovorim samo da bih se smejala
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:30:03
|
|
|
|
Olga75
|
pa prozdruti avon je skoro kao on se prepo tebe od kad sam cula dva puta dnevno otpevam refren , radi rekreacije i ostajanja u formi
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:32:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja to uopste nisam cula , samo sam citala komentare
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:34:11
|
|
|
|
Olga75
|
moras to da cujes , tacno ti se smesti u najstariji deo mozga i ne izlazi avon si prozdrnuooo , nada karala se , on se prepo tebeeeee tako nekako
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne ne , cuvam ovu preostalu sicu
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ih moji drugari
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:43:50
|
|
|
|
minavb
|
Ima na you tubu klip, neko je snimao francuze u metrou koji su tu pesmu u tom trenutku slušali. Plakanje od smeha. Pardon, proždrnjivanje od smeha.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:44:49
|
|
|
|
minavb
|
Tvoji drugari
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
E ali to je fora, nisu oni stvarno slušali tu pesmu, piše ispod klipa da je montaža...ali svejedno je piš od smeha Ribizla
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:50:58
|
|
|
|
minavb
|
Ma super je fora, proždrnuli se francuzi. Evo kako će moj Vanja izgledati mojoj mami kad poraste.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 18:29:56
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Rada T.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 18:33:31
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Rada T. izvin'te me na prostoti
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 19:56:29
|
|
|
|
Rada T.
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 21:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali slika koju sam ja postavila jeste slika ali nije za podizanje raspoloženja
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 1:17:15
|
|
|
|
vukosava
|
Haha a gde su im pishe?
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 8:06:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Haha a gde su im pishe? Između nogu podvijene.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 15:26:27
|
|
|
|
Anoniman
|
+15 °C, Spanish wear caps, gloves and winter coats, Finns are sunbathing. +10 °C, French desperately try to get their central heating on. Finns plant flowers. +5 °C, Italian cars won't start. Finns drive with convertibles. 0 °C, Pure water freezes. Water in river Vantaa thickens a bit. −5 °C, First people are found frozen in California. Finnish midsummer festival ends. −10 °C, Scottish turn the heat on in their houses. Finns start to use long-sleeve shirts. −20 °C, Swedes stay indoors. Finns are having last barbeque before winter. −30 °C, Half of the Greek people have frozen to death. Finns start to dry their laundry indoors. −50 °C, Polar bears evacuate North Pole. Finnish army starts it's winter training. −70 °C, Siberian people are moving to Moscow. Finns are furious since the Koskenkorva booze can't be stored outdoors anymore. −273 °C, Absolute zero. Finns admit that it is quite cold outside. −300 °C, Hell freezes over. Finland wins the football World Cup.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?