Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 28.1.2012 19:07:36
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 1.2.2012 13:57:44
|
|
|
|
nenja22
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
nenja
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:04:11
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:13:35
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahaha
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:21:54
|
|
|
|
minavb
|
Meni je to proždrnjivanje provala godine. Samo li negde to čujem, umirem od smeha.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:25:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Isto. Ušla mi je reč u svakodnevnu upotrebu i to na najrazličitije načine. Nekad je izgovorim samo da bih se smejala
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:30:03
|
|
|
|
Olga75
|
pa prozdruti avon je skoro kao on se prepo tebe od kad sam cula dva puta dnevno otpevam refren , radi rekreacije i ostajanja u formi
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:32:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja to uopste nisam cula , samo sam citala komentare
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:34:11
|
|
|
|
Olga75
|
moras to da cujes , tacno ti se smesti u najstariji deo mozga i ne izlazi avon si prozdrnuooo , nada karala se , on se prepo tebeeeee tako nekako
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne ne , cuvam ovu preostalu sicu
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ih moji drugari
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:43:00
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:43:50
|
|
|
|
minavb
|
Ima na you tubu klip, neko je snimao francuze u metrou koji su tu pesmu u tom trenutku slušali. Plakanje od smeha. Pardon, proždrnjivanje od smeha.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:44:49
|
|
|
|
minavb
|
Tvoji drugari
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
E ali to je fora, nisu oni stvarno slušali tu pesmu, piše ispod klipa da je montaža...ali svejedno je piš od smeha Ribizla
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 3.2.2012 11:50:58
|
|
|
|
minavb
|
Ma super je fora, proždrnuli se francuzi. Evo kako će moj Vanja izgledati mojoj mami kad poraste.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 18:29:56
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Rada T.
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 18:33:31
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: Rada T. izvin'te me na prostoti
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 19:56:29
|
|
|
|
Rada T.
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 4.2.2012 21:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali slika koju sam ja postavila jeste slika ali nije za podizanje raspoloženja
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 1:17:15
|
|
|
|
vukosava
|
Haha a gde su im pishe?
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 8:06:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Haha a gde su im pishe? Između nogu podvijene.
|
|
|
|
RE: Slike za podizanje raspoloženja - 2. deo 5.2.2012 15:26:27
|
|
|
|
Anoniman
|
+15 °C, Spanish wear caps, gloves and winter coats, Finns are sunbathing. +10 °C, French desperately try to get their central heating on. Finns plant flowers. +5 °C, Italian cars won't start. Finns drive with convertibles. 0 °C, Pure water freezes. Water in river Vantaa thickens a bit. −5 °C, First people are found frozen in California. Finnish midsummer festival ends. −10 °C, Scottish turn the heat on in their houses. Finns start to use long-sleeve shirts. −20 °C, Swedes stay indoors. Finns are having last barbeque before winter. −30 °C, Half of the Greek people have frozen to death. Finns start to dry their laundry indoors. −50 °C, Polar bears evacuate North Pole. Finnish army starts it's winter training. −70 °C, Siberian people are moving to Moscow. Finns are furious since the Koskenkorva booze can't be stored outdoors anymore. −273 °C, Absolute zero. Finns admit that it is quite cold outside. −300 °C, Hell freezes over. Finland wins the football World Cup.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?