|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
30.1.2012 16:11:08   
isidora88
jel 800 eura sa avionskom kartom po osobi ili se put doplacuje?
meni nije nesto bitan luksuz,bitno mi je da je pristojan smestaj,da je u blizini hotela lepa plaza,da je cisto...a sad da li je soba oremljna najsavremenijim uredjajima mi nije bitno

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1301
30.1.2012 16:46:00   
ishler
Sa avionom,fenomenalan hoteluser posted image sa svojom plazom naravno ,ultra all inclusive ima i aqua parkuser posted image

< Poruku je uredio ishler -- 30.1.2012 16:48:47 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1302
30.1.2012 16:50:14   
isidora88
mozes li mi reci kako se zove hotel?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1303
30.1.2012 17:44:37   
ishler
Delphin botanik,inace fenomenalan jer je za miran odmor okruzen zelenilom.user posted image

Direktna veza do poruke: 1304
30.1.2012 17:47:34   
isidora88
hvala ti user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1305
30.1.2012 17:53:15   
isidora88
uf nadjoh sad cenu od 2300 eura za dvokrevetnu sobu u tom hotelu,preskupo mi to i jos plus prevozuser posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1306
30.1.2012 18:55:23   
ishler
Strasno,gde ste gledali,koja agencija?
Mi smo placali oko 800e sa avionom.
Za taj novac mozete letovati u Grckoj mesec dana u super apartmanu.user posted image

Direktna veza do poruke: 1307
30.1.2012 19:21:12   
isidora88
preko sajta booking sam to videlauser posted image
inacee jel neko rezervisao preko tog sajta smestaj,kako se to radi? jel sigurno?ima super ponuda user posted image
grcku ne bih jer su vecinom apartmani a all inc. je preskupo tamo a apartmani su isto skupi plus hrana u restoranima-preskupouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1308
30.1.2012 19:29:02   
Maya21
isidora mozda nisi dobro videla, tamo stoji da su sve cene po SOBI a ne OSOBI user posted image na bookingu stalno gledam neke smestajem ali nikad nisam rezervisala...

Direktna veza do poruke: 1309
30.1.2012 20:32:44   
isidora88
znam videla sam ali i dalje je skupo jer se jos doplacuje prevoz.
zna li neko koliko je avionska karta od bg-antalije ili bodruma?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1310
30.1.2012 20:39:52   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: isidora88

preko sajta booking sam to videlauser posted image
inacee jel neko rezervisao preko tog sajta smestaj,kako se to radi? jel sigurno?ima super ponuda user posted image

Ja sam rezervisala desetine puta. Isključivo tako putujem. Tako sam putovala i kada se viziralo. Odštampam rezervaciju i to je bilo dovoljno.
Ja nisam imala do sada nikakvih neprijatnosti. Vodila sam se ocenama i komentarima i ni jednom nisam pogrešila.
Avionski prevoz je u varijanti kada sama rezervišeš smeštaj značajno skuplji. Agencije nude čarter letove koji su dosta povoljniji od redovnih linija.
Naročito su skupe karte za letovanja. Mene je karta bgd-atina, atina-zakintos u letnjoj sezoni izašla svojevremeno 400e. Po osobi. Ali nisam blagovremeno rezervisala pošto mi je iskrsnuo besplatan smeštaj na Zakintosu pa mi se ipak isplatilo.

Direktna veza do poruke: 1311
30.1.2012 21:07:59   
isidora88
a kako se vrsi placanje? mene strah da ne dodjem u hotel pa se ispalim za smestaj(duple rezervacije ili tako nesto)
i ne znam kako bih dosla od aerodroma do hotelauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1312
30.1.2012 22:47:35   
ishler
Mi smo putovali preko kontikija i house travela iskljucivo.
Nikada se ne bih usudila da idem na ne provereno,a sada sa detetom pogotovo.
Mislim da se jedino u Turku isplati ici u hotel sa 5*,a posto su digli cene,mozes i na Maldive za taj novacuser posted image

Direktna veza do poruke: 1313
3.2.2012 21:00:10   
dunja RR
Ja opet merkam moju Kefaloniju:

PLAŽA MIRTOS

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1314
3.2.2012 21:04:37   
Maya21
oh Suzi uvek me rastuzis sa ovim tvojim plazicama user posted image bice dana kad ce i Tadej biti dobar pa cemo moci i mi u takve avanture user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1315
3.2.2012 21:08:40   
dunja RR
Ma daaaj :)

Pa ja se zagrejala samo dok sam je gledala :)))

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1316
3.2.2012 22:16:13   
Leki 77

a kako se vrsi placanje? mene strah da ne dodjem u hotel pa se ispalim za smestaj(duple rezervacije ili tako nesto)
i ne znam kako bih dosla od aerodroma do hotelauser posted image

Plaćanje se vrši na kraju boravka. Karticom ili kešom, kako ti odgovara. Za rezervaciju na internetu ti treba Visa ili Master ili neka sl. kartica. Odatle ti skinu pare ako se ne pojaviš, a nisi otkazala rezervaciju. Uputstva o tome stoje uz svaki hotel. Uglavnom sko otkazes do 48h pre početka boravka, ne nsplaćuju ništa. Kasnije uglavnom "skinu" jedno noćenje. To pažljivo iščitaš jer su cene povoljnije ako nema mogućnosti otkazivanja, što je nezgodno ako putuješ sa decom, kao ja.
To je sve mnogo sigurnije nego bilo koja turistička agencija, jer na samom sajtu čitaš komentare ljudi. Pišu sve i svašta. I smisleno i ne. Od toga da im smetaju cvrčci, pa preko toga da je svetlo i noću u sobi jer je blizu neka reklama, do toga da ne radi klima npr. Dakle, baš zato što putujem sa decom takav vid rezervacija mi isključivo odgovara. U maju idemo u Prag. Izaberem hotrl u delu grada koji mi odgovara, bitno mi je da se parking ne naplaćuje, kso ni boravak dece. Sve filtriram po opciji-preporuka porodica sa malom decom.
Što se stizanja od aerodroma do hotela tiče, ja uvek idem taksijem. Ponekad naručim preko interneta taksi i onda te na aerodromu sačekaju onako kao na filmu sa tablom na kojoj je tvoje ime i ime hotela. Ponekad uzmem taksi na aerodromu, ako je aerodrom manji ili ga poznajem. Uglavnom putujemo kolima.
Ja, nisam imala nikakvo loše iskustvo. Naprotiv. I toplo preporučujem ovaj vid rezervacije. Osim u slučaju letovanja, gde avionska karta igra značajnu cenu, mislim da je ovo najekonomičniji vid putovanja. To važi i za letovanja na koja se ide kolima. E sada, ne znam koliko kostaju avionske karte pa koliko sve to moze da se na kraju isplati u tom slučaju.
Svakako idi na sajt, pregledaj hotele, to ne košta ništa. Uvek možeš rezervisati preko agencije. I da, po meni najveća prednost je širina ponude.

Direktna veza do poruke: 1317
4.2.2012 12:02:03   
ishler
Dunja ima li ta plaza blizu hotele ili apartmane,da li je za malu decu?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1318
4.2.2012 13:43:36   
dunja RR
Ishler,

to je plaža Myrtos na Kefaloniji. Kefa je moja davnašnja želja, mislim da je najlepše grčko ostrvo, ali nisam bila. Kefalonija je velika tako da se može samo kolima do plaža koje su udaljene od mesta gde su smeštaji. Čitala sam da ljudi idu sa decom ali ne znam da li bih ja.

Ja sam prošle godine bila na Skiathosu, prelepo malo ostrvo, ima 66 plaža i sve su jedna blizu druge, savršeno je za decu. Plićak veliki, čistiju vodu u životu nisam videla. Punooo dece.

E sada, ono što je caka kod Skiathosa, to je trajekt, skup je ako se ide kolima (oko 200-300 eura u zavisnosti od dužine kola).

Sa decom je idealno avionom, mi smo išli bez dece, busom.

Ako imaš mogućnosti avionom, ja preporučujem Skiathos, zaista je prošle godine bilo puno ljudi (više stranaca ali je bilo i naših) SA BEBAMA, to mi je bilo prelepo.

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2012 13:57:55 >

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1319
4.2.2012 16:25:15   
ishler
Hvala Dunja,
mm i ja smo uglavnom putovali avionom ali ne znam sto se tice stvari kako bi to funkcionisalo jer za dete treba poneti brdo,
pa mi deluje da bi bilo cimanjeuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1320
4.2.2012 21:52:30   
isidora88
dunja kako se krecu cene smestaja i avionskog prevoza do skiatosa?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1321
4.2.2012 21:59:16   
branki*
sad citam ovo.ljudi,skijatos je nevidjeno prelep!!!sto kaze dunja,cistiju vodu u zivotu nisam videla,plaze fantasticne,provod fenomenalan.dobro je ici kolima ili tamo iznajmiti neki autic,tako smo mi,da biste mogli sve da obidjete.toplo preporucujem svima!ja bih opet isla.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1322
4.2.2012 22:17:09   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ishler

Hvala Dunja,
mm i ja smo uglavnom putovali avionom ali ne znam sto se tice stvari kako bi to funkcionisalo jer za dete treba poneti brdo,
pa mi deluje da bi bilo cimanjeuser posted image

Iskreno, toliko je bilo mladih parova sa bebama bilo u septembru prošle godine, niko se nije žalio. Svi su bili oduševljeni jednostavnošču ovog ostrva, jer je malo, ima puno lepih plaža a pitomo je, svo u borovini, ma predivno.

Jedino što se sećam da su sve bebe bile izujedane od komaraca, mada samo i mi odrasli. To je jedina mana mog prošlogodišnjeg letovanja, ali opet nije mi umanjilo užitak jer je Skiathos fantazija. Ako Bog da dobijem dete, verujem da ću mu se vratiti.

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1323
4.2.2012 22:23:01   
branki*
dunja,mi smo bili krajem jula pretprosle godine,nije bilo komaraca.nesto se ne secam.mada,sad dok pisem,prisecam se da je mm svaku noc u sobi pred spavanje majicom jurio neke komarceuser posted image .postajem senilnauser posted image ,mada u svakom slucaju je prelepo mesto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1324
4.2.2012 22:23:39   
dunja RR

dunja kako se krecu cene smestaja i avionskog prevoza do skiatosa?

Smeštaj nije skup to znam, ja sam plaćala 180 eura ceo aranžman (smeštaj, prevoz i trajekt-45 eura oba smera) na početku septembra. Za avion nisam sigurna, ali znam ma Kalaoudas radi do tamo avionski prevoz, čini mi se i Sabra. Ne znam da li su izbacili ponude za 2012.

Ostrvo je malo skuplje od ostalih ostrva što se tiče namirnica, a ostrvljani to pravdaju skupim trajektom.

Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here