Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.1.2012 23:24:20
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: branki snjeska,ja te i zamisljam kao snezanu,mrsava,bledog tena,crnka,zoves se snezana,zenstvena.da li sam u pravu ? Jesam sve samo ne mršava. Ja mislim da si ti smeđa, srednje visine i otresita, blijedog lica, za debljinu ne bih znala, ali svakako prije mršavija nego debela. Zoveš se Branka?
< Poruku je uredio snješka -- 27.1.2012 23:27:03 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:03:01
|
|
|
|
ishler
|
Nick verovatno ime Avatar- Mislim da si nezna i osetljiva i neiskvarena bas kao Snezana
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:07:34
|
|
|
|
Gejsha
|
opasna i slatka u isto vreme!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:09:16
|
|
|
|
branki*
|
jeee,nisam omasila!da,tako se zovem,bledunjava da,ali se farbam u plavo.ishler,ti si jedna fina,zgodna cica,pomalo mazna..
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:10:16
|
|
|
|
Milevaa
|
Brankica, dobar roditelj
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:21:28
|
|
|
|
ishler
|
Gejsha Branki hvala puno
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 11:24:29
|
|
|
|
branki*
|
pa,tako mislim milevaa je srdacna,prirodna,otvorena i voli da prica puno.jesam pogodila?
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 13:09:49
|
|
|
|
minna
|
Branki, podseca me na stalno nasmejanu, raspolozenu i blesavu(pozitivno) osobu avatar, slatki bebac u akciji (voli ga naravno najvise na svetu)
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 13:40:36
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: ishler Nick verovatno ime Avatar- Mislim da si nezna i osetljiva i neiskvarena bas kao Snezana Jeste ime. A avatar mi je po omiljenoj bajci iz djetinjstva, osjetljiva jesam (ogromna žena, a toliko osjetljiva) i neiskvarena zaista, a nježna (kao traktor) kako kad. A ti mene podsjećaš na kolač.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 13:41:25
|
|
|
|
snješka
|
minna, u malim se bočicama drži otrov...eto to si ti.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.1.2012 14:41:01
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: snješka minna, u malim se bočicama drži otrov...eto to si ti. ahahaha, govorili su mi ovo vec snjeska me podseca na zenu od sneska belica (ako on uopste ima zenu ) a avatar, odrasla osoba koja voli crtace
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 16:50:33
|
|
|
|
džema
|
minin muž se zove Miki!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 16:56:28
|
|
|
|
jelena038
|
dzema je neko ko mnogo voli da uziva u slatkisima, i da kuva, i da docekuje goste i da place uz romanticne filmove tako meni izgleda avatar i nik iznad
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 17:42:20
|
|
|
|
džema
|
hvala jelena!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 18:35:15
|
|
|
|
džema
|
mislim da je jelena lepa, inteligentna i veliki esteta!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:31:28
|
|
|
|
Lu
|
Nisam do sada vidjela ovaj nick Džema mi djeluje vesela, društvena, kreativna
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:37:17
|
|
|
|
minavb
|
Lu je cool lik.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:38:50
|
|
|
|
džema
|
mina je jaka ženska osoba koja voli da vežba? mislim da je i jako lepa
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:41:42
|
|
|
|
minavb
|
Mi se poznajemo? Dzema voli crtace.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:42:47
|
|
|
|
Lu
|
I'm cool Mina nije bitch ali ima bič i to patlidžanski
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:43:57
|
|
|
|
minavb
|
Švić!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:44:28
|
|
|
|
lajla
|
Lu je plavusa duge kose
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:50:00
|
|
|
|
džema
|
znači nisam loša... IZVORNA PORUKA: minavb Mi se poznajemo? Dzema voli crtace.
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 19:50:26
|
|
|
|
Lu
|
Lajla, moderna mlada mama, umjetnička duša, jesam li pogodila? P.S. Ja sam gara
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 29.1.2012 20:01:25
|
|
|
|
LillyT
|
Lu = Praktična žena
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Najlepse imeLJuBiPKoje Vam je ime lepše?Emilija (
46%)
Helena (
54%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!