Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: gde je sta povoljnije 25.6.2011 18:55:11
|
|
|
|
Mariya
|
Bila sam u Segedinu.. Ako neko voli da mu dete nosi fine stvarčice, neka svrati u "Seged plazu" u H&M. Stvari za decu i bebe su PRELEPE, a još su i na popustu, tako da se majice kreću od 250 forinti (manje od 1evra) a haljinice od 700 ft pa naviše, bodići stvari za bebice od 1000 ft (ja sam gledala samo stvari za devojčice). A sve je tako leepo, ništa preterano kitnjasto, pufnasto, šljokičasto kao kod nas, barem ja to ne volim... A ima lepih stvari i u kori ("Cora") na odeljenju sa odećom..nemaju nikakvu marku već samo veličinu na francuskom ali se na dodir vidi da su odlične, a vrlo povoljne. Znam da je Segedin retko kome usput ali meni je od Topole 80km (skoro pa bliže nego NS).. a evro je 264 forinte..
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 25.6.2011 23:24:28
|
|
|
|
bokicans
|
U Tempu Ornel 3 litre 300 dindzi ,u Deviću na Bulevaru bodići za bebe 217 din
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.8.2011 11:07:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Prodavnica hemije u Hadži Ruvimovoj - Duel baby 370 dindži, vlažne maramice više vrsta (za bebe) od 98 do 200dindži, kupke razne 500ml 110 dindži. Mlekara Tomić u Rumenačkoj - jogurt 2l 120 din, mleko 3,2% 50 dindži (ono u kesi), kajmak 250g 90dindži, mleko sa 0,5 % mm 1l 48 dindži.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 16.9.2011 10:10:27
|
|
|
|
bblady23
|
Molim drage mame da mi kazu gde u Madjarskoj ima prodavnica C&A kids ( znaci da postoji deo sa garderobom za bebe )? U pitanju je ekskurzija, pa svracamo sa decom u neki od trznih centara na izlazu iz Budimpeste.. Kako nisam bas neki poznavalac Madjarske, ne bi bilo lose da mi kazete koji se tu trzni centri nalaze.. Hvala unapred!!!
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 16.9.2011 10:17:05
|
|
|
|
minna
|
Vidi da li ima napisano OVDE mozda
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 19:30:13
|
|
|
|
viking
|
Ja sam tek danas videla ovaj sajt, Debeli mi kaže da postoji već 100 godina www.kudaukupovinu.rs
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 21:51:38
|
|
|
|
Maya21
|
Yodo moj to je pominjano jos na pocetku ove ili one druge slicne teme, jako korisno, odatle vijam popuste pa ustedim dosta ko je na detelinari, bivsa Palma sada neki Rekic market stalno pravi popuste, nedeljno valjda... prasak RUBEL 3kg 249din
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 21:58:39
|
|
|
|
gagana83
|
Rekic je super povoljan, kod nas ga nema ali kad god mm ili svekar idu za Novi Pazar tamo pazare. Bas juce su tamo kupili prasak. Ako naidjete na toalet papir proizvodjaca Abela iz Krusevca, obavezno kupite
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:03:43
|
|
|
|
Maya21
|
cemo kupimo pod obavezno ako ga ima tu kod nas negde
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:05:30
|
|
|
|
gagana83
|
Mislim da ima u Rekicu
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:10:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maya21 ko je na detelinari, bivsa Palma sada neki Rekic market stalno pravi popuste, nedeljno valjda... prasak RUBEL 3kg 249din Je l' ima market Dis kod vas? Uskoro će opet biti akcija Rubel od 9kg za 500din.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:14:34
|
|
|
|
Maya21
|
mislim da nema a i ja sam ovog od 3kg kupila 5 kom, pa mi sad jedno dva meseca nece trebati prasak u svakom slucaju korisna info hvala Anci e da pitam, je l dobar taj RUBEL? sad sam ga tek uzela, nisam jos ni otvorila kesu...
< Poruku je uredio Maya21 -- 5.10.2011 22:15:22 >
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:15:20
|
|
|
|
gagana83
|
I kod nas ima Dis i to je ubedljivo najpovoljniji supermarket u gradu. Mada su u poslednje vreme nesto slabi sto se tice asortimana.
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:18:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo ga jednom koristili, šta znam, rekla bih da je ok. Iskreno, meni je sve to isto. Kad su od persila počele da mi ostaju fleke na vešu počela sam da kupujem jeftinije praškove i sto puta mi je bolje oprao bonux nego persil.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:23:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Maki, dobar je Rubel, to ti je iz "Faks" Saponija Osjek programa, ja radila promocije za njih godinu dana. Onaj koji jasm ja tada koristila i "promovisala" bio je sasvim ok.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 22:25:41
|
|
|
|
Maya21
|
A dobro svakako bih ga koristila kad sam vec kupila prasak, ne bih ga bacila, nego ne volim da se mnogo razocaram
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 23:12:33
|
|
|
|
viking
|
Izvinite onda, ja nisam imala pojma IZVORNA PORUKA: Maya21 Yodo moj to je pominjano jos na pocetku ove ili one druge slicne teme, jako korisno, odatle vijam popuste pa ustedim dosta
|
|
RE: gde je sta povoljnije 5.10.2011 23:22:45
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Rekic je super povoljan, kod nas ga nema ali kad god mm ili svekar idu za Novi Pazar tamo pazare. Bas juce su tamo kupili prasak. Ako naidjete na toalet papir proizvodjaca Abela iz Krusevca, obavezno kupite Skupi ste . Salim se naravno . Mi pazarimo u Merkatoru, Tempu i Univeru.
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 2.1.2012 20:18:00
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ej devojke samo da znate, u Tempu su jeftiniji podmetači (60x90 su oko 470 din plus 10 posto popusta vikendom ispadne oko 420, a oni 60x60 oko 370din plus popust znači oko 330) pa ako vas put nanese iz drugih razloga u tom pravcu možete i tamo da kupite Al sam ekonomična
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 10.1.2012 22:22:19
|
|
|
|
ivas
|
Devojke da li znate gde je najbolje gledati decja kolica u Segedinu? Brendon robna kuca ili negde drugde?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 21.1.2012 23:38:53
|
|
|
|
soleta
|
nama su u segedinu za kolica i ostalo preporucili babycentar ..idemo za kojih 2 nedelje tamo pa cu da javim
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 21.1.2012 23:59:13
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: ivas Devojke da li znate gde je najbolje gledati decja kolica u Segedinu? Brendon robna kuca ili negde drugde? Brandon ili baby center yoops.hu drže različite marke pa pogledaj oba ako možeš
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 24.1.2012 15:42:49
|
|
|
|
Jela bg
|
Devojke dali znate koliki je povracaj AFE u Brendonu?Interesuju me stokke kolica,tamo su 915 e a kod nas 105000
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 25.1.2012 0:11:06
|
|
|
|
Mariya
|
Ako se dobro sećam, 22%,a možda je 25%?
|
|
|
|
RE: gde je sta povoljnije 25.1.2012 0:31:43
|
|
|
|
Jela bg
|
To bi bilo zaista fantasticno,usteda bi bila 300 e na ista kolica!Hvala puno!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
carski rezmara31Da li porodilja moze da IZABERE da se porodi na carski rez? Hvala unapred - i na odgovoru i na komentarima!da (
69%)
ne (
31%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!