|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
24.1.2012 13:34:31   
minavb
Ima i all inc. Mi smo uzeli half board, imali smo doručak i večeru po principu švedskog stola i u to ulazi 30 minuta spa tretmana svakog dana. Za all inc. goste, ručak se služi pored bazena i imaju još uračunatih dodataka i sadržaja, kao i najlepša mesta na plaži pored mora. Mislim da detalje oko toga imaš na sajtu. U samom gradiću imate prodavničicu u kojoj možete kupiti proizvode sa Svete gore-vino, maslinovo ulje...

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1251
24.1.2012 13:39:29   
Jele
IZVORNA PORUKA: Shishica

Pa bilo bi logicno, Gagana.. raspitacu se bas. Nije mi jasna ni ona varijanta spajanja smena. Smene im se inace preklapaju sa dva dana user posted image Ako se spoje dve smene oduzmemo 50 eura ako idemo svojim kolima, ali ne znam da li od ukupne cene ili od cene te druge smene.. 20 dana bi izaslo povoljno. Ako je za dete 10. onda ok..

Ne poklapaju se smene zaista, mislim da recimo ako navedu od 8. nekog meseca da počinje smena ta, da se 8. kreće, a 9. stiže, itd. Mi smo spajali smene maltene uvek i oduzme nam se cena autobuskog prevoza za obe smene, rezumeš, ako je cena prevoza 50 eur, onda se oduzima 100 eura ako spajaš dve smene. Najbolje je da ih nazoveš ili još bolje odeš lično, sedneš i da ti iznesu ponudu natenane i precizno.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1252
24.1.2012 13:40:50   
Jele
Hvala minavb na odgovoru, baš deluje primamljivo hotel.

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1253
24.1.2012 13:43:07   
marince1
Hvala Mina!Meni se dopada hotel,jer sa malim detetom i bebom u stomaku nista sem all ne dolazi u obzir user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1254
24.1.2012 13:44:07   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: marince

Hvala Mina!Meni se dopada hotel,jer sa malim detetom i bebom u stomaku nista sem all ne dolazi u obzir user posted image

Trudna si?! user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1255
24.1.2012 13:46:12   
minavb

user posted image user posted image Uživaćete!
Mi smo u povratku svratili u Solun u Mega outlet.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1256
24.1.2012 13:53:20   
Shishica
Evo sta pise:

Za sopstveni prevoz cenaaranžmana se umanjuje za 35€ po osobi
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25€ po osobi. U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena aranžmana se umanjuje za 50€ po osobi.

kod druge varijante se ne spominje da li je za ukupnu cenu 50 ili za isto drugu.

A za poklapanje smena.. isli smo i mi sa njima bilo je sve dobro ali u tabeli im se sad nikako ne poklapaju dani (br. nocenja i dolasci odlasciii ali vec bi se raspitala)

< Poruku je uredio Shishica -- 24.1.2012 13:54:57 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1257
24.1.2012 13:54:31   
minavb
Inage, Eagles Palace u Ouranopoliju je bolji hotel, ali i skuplji.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1258
24.1.2012 13:59:51   
Jele

Evo sta pise:

Za sopstveni prevoz cenaaranžmana se umanjuje za 35€ po osobi
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25€ po osobi. U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu ukupna cena aranžmana se umanjuje za 50€ po osobi.

kod druge varijante se ne spominje da li je za ukupnu cenu 50 ili za isto drugu.

A za poklapanje smena.. isli smo i mi sa njima bilo je sve dobro ali u tabeli im se sad nikako ne poklapaju dani (br. nocenja i dolasci odlasciii ali vec bi se raspitala)

Kažem ti, ako piše smena od 8. to znači da se 8. kreće na put, a 9. stiže na destinaciju, ako piše u tabeli da smena traje do 14. to im znači da se 13. kreće nazad a tog navedenog 14. stiže njihovim prevozom kući, ti datumi u tabeli su navedeni za varijantu sa njihovim prevozom da znaš.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1259
24.1.2012 14:01:15   
Jele

Nisam imala pojma da si trudnjača, čestitam user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1260
24.1.2012 14:07:58   
Shishica
Jele, onda to nije 12 nocenja..

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1261
24.1.2012 14:08:30   
Shishica
Marince koji si mesec?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1262
24.1.2012 14:10:07   
Gasica

IZVORNA PORUKA: ishler

Da li je neko bio u Lefkadi sa malim detetom,posto slike koje sam gledala su vecinom nepristupacne plaze,
pa me interesuje da li postoji smestaj u blizini plaze?

Ishler, bila sam na Lefkadi, predivno je za avanturu ali nikako za malo dete...Te lepe plaze su jako udaljene, obicno ides i peske, na nekima nema ni vode ni ugostiteljskih objekata tako da... user posted image Poenta Lefkade je da vidis te nepristupacne plaze, a one koje su u naseljenim mestima su skroz bezveze. Sad ima taj novi autoput tako da i nije strasno stici do tamo ali ja ti ne preporucujem.

Evo i ia razmisljam gde u Grcku sa bebom...
U puni godinu u septembru, ja u avgustu pocinjem da radim tako da ce to biti pocetak sezone...Izgleda da ce biti severna Grcka tj prstenovi iako uopste nisu po nasem ukusu..

Kako je divno biti mama!!!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1263
24.1.2012 14:11:59   
Jele

Jele, onda to nije 12 nocenja..

Ne znam Šiši, u Argusovim tabelama ne piše broj noćenja, već od datuma do datuma te smene, zato ti kažem. Mi smo njihov aranžman uzeli za Krf i tako sa sopstvenim prevozom i spajanje dve smene, pa ti zato kažem... Najbolje je da ih onda pitaš..

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1264
24.1.2012 14:41:14   
mihi
Probaću da na vreme rezervišem Siciliju, ne znam letovala sam na Tasosu, bila na Santoriniju i Mikonosu (nismo imali tada klince), u Haniotiju i Krfu s decom,i na Rodosu na kongresu, lepa je Grča i more ali za full uslugu i dobar hotel treba mnogo više para nego recimo u Egiptu, Tunisu......

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1265
24.1.2012 14:49:54   
minavb
IZVORNA PORUKA: mihi

ali za full uslugu i dobar hotel treba mnogo više para nego recimo u Egiptu, Tunisu......

Tačno. U martu ćemo odlučiti- ako islamisti nešto zabrljaju u Egiptu, gledamo Tursku.
Moji prijatelji idu godinama grupno u Vrasnu u neke apartmane. Tamo je u suštini bezveze, ali njima su deca velika, ide ih 4 para sa 10-oro dece, roštiljaju i izlaze dok starija deca čuvaju mlađu. Vanja je malo za tako nešto, a da je veći, išla bih sa njima.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1266
24.1.2012 15:06:28   
Shishica
Jele, ignorisi me.. moram cisto radi sebe sad da ispisem user posted image
Evo smene 10.06. - 21.06. 19.06. - 30.06.
I sad nije 12 nocenja nego dana, znaci samo 9. nocenja.

Krenu 10. - stignu 11. i tamo su 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20, i 20.-og se ide nazad i kuci si 21.-og

Dakle izlaze 20.-og a novi tad i dolaze...

KAKAV SAM BISER user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1267
24.1.2012 15:22:29   
Jele

Jele, ignorisi me.. moram cisto radi sebe sad da ispisem user posted image
Evo smene 10.06. - 21.06. 19.06. - 30.06.
I sad nije 12 nocenja nego dana, znaci samo 9. nocenja.

Krenu 10. - stignu 11. i tamo su 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20, i 20.-og se ide nazad i kuci si 21.-og

Dakle izlaze 20.-og a novi tad i dolaze...

KAKAV SAM BISER user posted image

Jeste Šiši, ispadne tako i mislim da bi bilo fer od agencije da to jasno nekako pored tabele naznači, da ne zbunjuje narod, ali mislim da je to negde i navedeno u uslovima putovanja ili tako nešto...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1268
24.1.2012 16:07:16   
ishler
New mom mislili smo da idemo 3ned,pa sam mislila krajem juna,ali ne znam kakvo je vreme tada.
Gasice ja bih mir i lepu plazu to je glavni uslov,obicno su lepe plaze tesko pristupacneuser posted image
Mina koja je cena smestaja?

< Poruku je uredio ishler -- 24.1.2012 16:10:22 >

(odgovor članu Gasica)
Direktna veza do poruke: 1269
24.1.2012 16:12:52   
Anoniman
Mi smo kao pikirali Tunis, ali ako mm bude pokretao privatni posao i osnivao firmu, bojim se da neće biti vremena za more...

(odgovor članu ishler)
  Direktna veza do poruke: 1270
24.1.2012 16:31:07   
deki.rs
da vas pitam kakva je situacija kada s detetom od godinu i po dana ides busom na more. Imam auto al ne bi mogao s njim na dalji put.zanima me ima li neko iskustva.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1271
24.1.2012 17:49:02   
Anoniman
Deki, nemam iskustva ali znajući kako izgleda put Beograd-Solun busom ne bih se usudila... Kolima da ali busom... i smo zato planirali da ako idemo idemo negde avionom...

(odgovor članu deki.rs)
  Direktna veza do poruke: 1272
24.1.2012 17:59:15   
marince1

Marince koji si mesec?

Drugi,ali cemo o teme na drugom mstu.
Ja sam bila u Tunisu i meni se dopada,ali mm ne.
On kaze da je bezveze da letuje negde gde te u startu upozore da se ne udaljavas mnogo od uristickog dela .
Moj favorit je uvek bila Turska,ali mi je sada daleko.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1273
24.1.2012 18:00:08   
dunja RR

Ova lepa vest zaslužuje ticker user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.1.2012 18:01:04 >

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1274
24.1.2012 18:07:37   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here