Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:31:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Promakla vam je tema ili nemate mišljenje? Ja sam juče ovo videla prvi put, i totalno mi je fuj! Evo još jedna slikica, možda vas zainteresuje:
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:32:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ne razumijem de prevedi na naš ili neki od naših jezika ...mislim haj ti na srpski, a ja ću sa srpskog na bosanski
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:36:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ti si naš poznati srpsko-bosanski prevodilac! Koliko sam ja razumela, u pitanju je silikonska čašica koja se gurne dole, poput tampona, ali ne upija u sebe krv, već ta krv kaplje u čašicu. Navodno skraćuje trajanje menstruacije (to sam načula, nisam pročitala na sajtu). Čašica se pere (valjda, vidim na slici slavinu), i nakon toga opet meće.
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:40:55
|
|
|
|
Lu
|
Ma ja ću to morati probati
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Znala sam!
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:42:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ma tako sam i ja nešto skontala .... vidiš Lu ovo nije loše valja i meni probati ...a vidim da je dm-ova stranica ...trknem danas da vidim imal
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:46:45
|
|
|
|
Lu
|
Ah zamisli kad se to vadi...pljusss i onda ponovo namještaš unutra Ma ipak su mi draži tamponi,jer nešto razmišljam ovo moraš baš namještati,vjerojatno i dublje,nemam pojma... ma probaću ako nađem to negdje
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:47:05
|
|
|
|
prolece
|
to dođe k'o neki rezervoar, a? a šta ako to ispadne i prospe se. nešto sam sumnjičava. ajd vi lepo probajte, pa javite
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:48:48
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nije valjda da sve ovo trebaš ćušnuti unutra
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:49:45
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nije valjda da sve ovo trebaš ćušnuti unutra ma, jok, pola ostaviš da visi.
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:49:50
|
|
|
|
NadaR
|
Uff... ne svidja mi se ova casica nikako
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:52:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prolece IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nije valjda da sve ovo trebaš ćušnuti unutra ma, jok, pola ostaviš da visi.
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:53:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nije valjda da sve ovo trebaš ćušnuti unutra
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:55:01
|
|
|
|
Anoniman
|
ovo jedino na moru kad dobiješ al drugačije nema šanse ... izgleda mi nesigurnije od tampona...ko da gledam da bi završila na gak-u da mi izvlače to čudo
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:55:54
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa nije valjda da sve ovo trebaš ćušnuti unutra a, ovo zeleno je sadržaj debelog creva potrudili se da verno izgleda presek
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:57:10
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: prolece to dođe k'o neki rezervoar, a? a šta ako to ispadne i prospe se. nešto sam sumnjičava. ajd vi lepo probajte, pa javite Pa kako će ispasti, nije ona toliko široka,ovo se gurne duboko,mada se ni meni sve više ne sviđa
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 17.9.2009 10:57:53
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ovo jedino na moru kad dobiješ al drugačije nema šanse ... izgleda mi nesigurnije od tampona...ko da gledam da bi završila na gak-u da mi izvlače to čudo i kako znaš da je to puno? istegne se, pa kad počne da ti smeta pri hodu, znak da ga isprazniš
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 18.9.2009 19:42:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma tamponi su zakon...ovo bi kao trebala da ispadne trajna zamena za tampon...al je po mom misljenju puno prljavije od tampona.... bash grozno izgleda....shta ako se ta chashica nakrivi...pa sve curi pored nje? bljak
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 18.9.2009 23:14:22
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: prolece IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ovo jedino na moru kad dobiješ al drugačije nema šanse ... izgleda mi nesigurnije od tampona...ko da gledam da bi završila na gak-u da mi izvlače to čudo i kako znaš da je to puno? istegne se, pa kad počne da ti smeta pri hodu, znak da ga isprazniš
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 19.9.2009 0:48:56
|
|
|
|
sanji
|
Jel da da je bljak!!!
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 14.4.2010 13:30:55
|
|
|
|
Anoniman
|
LUUUUUUUUUUUUUUUUUU...jesi probala ??????
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 14.4.2010 13:32:49
|
|
|
|
Lu
|
Mo'š mislit'
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 14.4.2010 13:33:53
|
|
|
|
Anoniman
|
sad si me razočarala ništa ja ću onda nekad u junu ako me potrefi menstruacija na moru
|
|
|
|
RE: Silikonska menstrualna čaša Lunette 14.4.2010 13:40:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ništa ja ću onda nekad u junu ako me potrefi menstruacija na moru Pa će nam more dobiti novo ime
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?