Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:06:58
|
|
|
|
mamanp
|
Svasta ima na ovoj kugli zemaljskoj Marihuana - lijek?????
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
hocu nam smotati po jednu ... za prevenciju
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:07:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam već čula za to ranije.
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako je prava domaća...
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:09:28
|
|
|
|
Anoniman
|
hercegovačka tasho ne moze da omane
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:09:51
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo hocu nam smotati po jednu ... za prevenciju
< Poruku je uredio Tasha RR -- 2.4.2009 14:13:38 >
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:10:33
|
|
|
|
NadaR
|
Izlijecis se od tumora,postanes narkoman i opet ti nema pomoci... Jel to ,od dva zla manje?
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:15:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Od marihuane se ne postaje narkoman, ako se osoba zadrži samo na marihuani. Znam mnogo ljudi koji već 10 godina s vremena na vreme popuše joint. Bitno je ne početi pušiti ga svako veče (jutro, podne), i ne preći ni na šta jače.
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:18:09
|
|
|
|
mamanp
|
U redu je to Tasho, ali vremenom mu bude malo joint, pa predje na nesto jace i lepse
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:21:51
|
|
|
|
Anoniman
|
To sve zavisi od osobe do osobe. U srednjoj školi sam se zabavljala sa jednim dečkom koji je tada pušio travu. Činjenica jeste da se navikao na heroin posle, skinuo se... nebitno... znači: posrnuo je i navukao se opasno. U poslednjoj godini gimnazije, 50% mog društva je pušilo travu. Svi ti ljudi (ne baš svi) puše i danas. Ali s vremena na vreme. Nisu otišli dalje, i nisu postali narkomani.
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:29:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sada ispada kao da navijam "Pušite travu, pušite travu!", a nije tako. Samo htedoh reći da JA pravim razliku (a vi ne morate da se složite sa mnom) između onih koji puše travu i onih koji se rade dopom.
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:34:10
|
|
|
|
mamanp
|
Iskreno da kazem i molim bez ljutnje - po meni nema velike razlike...al sto kazes to je misljenje pojedinca
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:36:04
|
|
|
|
eugenija
|
Ključna reč nije marihuana, ključna reč je tetrahidrokanabinol koji se dobija iz kanabisa, i poznato je da se koristi u medicini prilikom izrade nekih veoma korisnih lekova.
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:37:33
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sam apsolutni protivnik svih tih opojnih sredstava. Takodje,prihvatam da postoje pojedinci sposobni da se kontrolisu.
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:47:26
|
|
|
|
Jacaca
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Sada ispada kao da navijam "Pušite travu, pušite travu!", a nije tako. Samo htedoh reći da JA pravim razliku (a vi ne morate da se složite sa mnom) između onih koji puše travu i onih koji se rade dopom. I ja pravim razliku, mislim da su sa pusenjem svi probali, i ja sam kada sam bila srednjoskolac, nekoliko puta ali ni jednom to na mene nije delovalo pa mi vise nije ni bilo zanimljivo, Hvala Bogu!
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:51:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Citala sam o tome i znam da marihuana ublazava mucnine posle hemoterapije. Cak mislim da sam cula da u nekoj zemlji doktori to preporucuju, ne znam gde sam to cula...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 2.4.2009 14:54:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Licno sam protiv svih opijata, na zalost vec godinama se borimo sa zavisnoscu moga brata ( od ujaka, ali je ostao bez roditelja) i nikada nikome ne bih pozelela da prolazi kroz nesto tako...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 3.4.2009 0:49:25
|
|
|
|
MERYEN
|
Pa zdravije je popusiti jedan joint nedeljno nego pusiti cigare svaki dan,posto ne pusim vise sad bih mogla da pirnem ponekad
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 3.4.2009 1:34:03
|
|
|
|
Verus
|
salu na stranu, pomaze puno ljudima koji se bore protiv bolova raka, i u odredjenim drzavama amerike se izdaje na recept, naravno samo odredjena kolicina....cak imaju i one aparate (kao za sendvice ili sokove), gde ubacis recept ili novac i dobijes marihuanu!! Ana zao mi je sto prolazis kroz to, moja prijataljica ima istu situaciju sa rodjenim bratom, strasno je to... IZVORNA PORUKA: MERYEN Pa zdravije je popusiti jedan joint nedeljno nego pusiti cigare svaki dan,posto ne pusim vise sad bih mogla da pirnem ponekad
|
|
|
|
RE: Marihuana smanjuje rast tumora? 3.4.2009 23:01:22
|
|
|
|
MERYEN
|
Salim se ja,zaista nisam znala da pomaze u borbi protiv raka,ako je tako ja sam srecna zbog toga ,drago mi je da postoji nesto sto stvarno pomaze pa makar to bila i marihuana,moj tata je preminuo od tumora pankreasa i jako se namucio i svi smo patili pored njega jer nismo mogli da mu pomognemo.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?