Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
21.06. Novi Sad bez vode! 20.6.2011 15:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage sugrađanke, ako niste znale, evo obaveštenja! Skupite vodu danas, sutra je neće biti!!! Zbog planiranih i neodložnih radova na trafo stanici Pogona za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju, bez struje će u utorak, 21. juna, od 8 do 18 časova biti Pogon za preradu i distribuciju vode na Sunčanom keju. To znači da će se u pomenutom periodu bačka strana grada snabdevati vodom isključivo iz rezervoara, dok će sremska strana – izuzev Instituta u Sremskoj Kamenici - biti potpuno bez vode. Na bačkoj strani grada u pomenutom periodu će se u sistemu nalaziti svega 200 do 300 litara vode u sekundi što je četiri puta manje nego inače i što će za posledicu imati da će pritisak vode u mreži biti takav da će bez vode biti najveći deo grada i prigradskih naselja. Uporedo sa radovima na trafo stanici, na distributivnoj mreži i objektima JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće otvoreno još desetak gradilišta i ovo su po obimu najveći radovi koje izvodi naše preduzeće u proteklih nekoliko godina. Stabilizacija vodosnabdevanja na bačkoj strani grada očekuje se oko 20 časova, dok će sremska strana grada, zbog konfiguracije terena i potrebe da se sporije vraća na redovan nivo pritisaka, biti stabilizovana oko 22 časa. Cisterne sa pitkom vodom biće postavljene ispred Urgentnog centra, Dečje bolnice i odeljenja za dijalizu Kliničkog centra Vojvodine. U toku je nabavka dodatnih cisterni od kolega iz drugih vodovoda iz Vojvodine i Srbije i o tačnim lokacijama ovih cisterni koje će biti namenjene građanstvu, javnost će biti obaveštena u ponedeljak. Izvor
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 20.6.2011 16:05:07
|
|
|
|
isidora88
|
pa oni nisu normalni,sad su se setili da vrse veliikeee radove
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 20.6.2011 16:11:43
|
|
|
|
jance
|
e fala Tash, sad sam i ja upravo cula, pa mozgala gde i kako da vam svima napisem.... ja cu za svaki slucaj da skupim vodu, necu da se zezam, al mogu samo sa kazem, sremska strana opet deblji kraj izvukla...
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:27:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne znam za vas ali ja imam vode i to jaci mlaz nego inace
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:30:56
|
|
|
|
Anoniman
|
U 8.05h mi je nestalo vode, u sred spremanja kašica i pranja suđa.
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:31:59
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja ustala rano da properem sudove jer me je sinoc mrzelo kad ono jos uvek ima vode...Tash ako ti zatreba navrni
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:33:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Poslaću ti mm da se istušira pred put.
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:34:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Čekaj, to znači da i kod moje sveki ima vode???
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:35:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne brini sveki ce te čista ispratiti
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:37:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ebe mi se jel ona čista, nego da ja odem kod nje da se očistim...
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:39:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Za sada ima,verovatno ima i kod nje ali proveri svakako pre nego sto podjes,moze svakog trenutka da nestane,cisto da ne moras da je vidis bez preke potrebe
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:41:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja morala da virnem u temu iako nisam iz NS Znate, na dan moje svadbe SU je cela bila bez vode A ja kod frizera, pa tuširanje..... Prali su mi kosu iz balona za vodu. Svi svatovi su bili samo zaprani
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:44:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima. Kaže kuva pasulj i pita hoćemo li palačinke. MLJAC!
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:45:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ja morala da virnem u temu iako nisam iz NS Znate, na dan moje svadbe SU je cela bila bez vode A ja kod frizera, pa tuširanje..... Prali su mi kosu iz balona za vodu. Svi svatovi su bili samo zaprani
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:55:17
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ima. Kaže kuva pasulj i pita hoćemo li palačinke. MLJAC! Mogu li ja da se kupam kod tvoje sveki
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 10:55:42
|
|
|
|
Anoniman
|
No-No!
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 13:33:36
|
|
|
|
jance
|
kod nas trenutno samo dole u dvoristu na pumpi ima neki slabi mlaz, mi nemamo valjda od 8:00, sveki je jos imala pre podne, al sada nema vise ni ona, no al dobro, nece ovo trajati doveka ....
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 13:35:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni nije nestajala voda u PK
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 13:48:04
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: Tash Poslaću ti mm da se istušira pred put. Tash ako pročitaš postove od LJ na 'bračnim problemima' odnosno,šta joj je njen m predložio sinoć,nećeš joj slati svog m ni pod razno p.s. nemojte mi zamjeriti ali se ismijah samo tako
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 13:50:11
|
|
|
|
New Mom
|
Ni kod mene nije nestalo vode. A pola noći sam sipala posude.
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 14:00:21
|
|
|
|
bokicans
|
I ja imam vode
|
|
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 15:04:21
|
|
|
|
isidora88
|
ja imam vode ali je slab pritisak. ja kao budala napunila punu kadu vode
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 15:29:44
|
|
|
|
ksenija81
|
ja imam samo vrelu vodu, ispece se danas
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 21:27:37
|
|
|
|
jance
|
jel vam dosla voda? nama evo 21:10 jos uvek sve slavine suve!
|
|
RE: 21.06. Novi Sad bez vode! 21.6.2011 21:30:26
|
|
|
|
Nella79
|
Kod mene stigla, grozna crna bas bljak...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?