Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 16.3.2009 10:16:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 10:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno: našla sam u jednoj fioci novine koje mi je mama donela u porodilište kada sam se porodila (jul 2006), i tamo sam videla naslov, i onda sam se setila, da smo drugarica i ja komentarisale to onomad i smejale se tome kako se deru kao magarci a suza nigde.
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 11:55:29
|
|
|
|
guppy RR
|
I moji su plakali bez suza
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 13:29:18
|
|
|
|
sonja999s
|
mom Alexu su pocele da se vide suze negde sa mesec dana, ali samo kad je jako gladan
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 14:36:23
|
|
|
|
Jeca*
|
Sa neta: Sasvim je uobičajeno da očni kapci novorođenčeta budu otečeni, jer su mu oči, prvih nekoliko dana života, uglavnom zatvorene. Nije neuobičajena ni zakrvavljena beonjača. Reč je o pojavi koja obično, nestaje posle desetak dana. Sve bebice imaju tamnoplave oči zbog nedovoljne pigmentacije u prvim mesecima života. Suzne žlezde su slabo razvijene, pa prvih tri do šest nedelja beba plače bez suza.
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 14:41:22
|
|
|
|
Lu
|
Ma nema veze,naplaču se poslije i previše
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 14:42:06
|
|
|
|
Jeca*
|
vala da znaš
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 16.3.2009 14:44:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete u poslednje vreme plače 2-3 puta na dan. Ne znam ni odakle mu ovoliko suza.
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 27.3.2009 20:02:22
|
|
|
|
Lilly*
|
secam se da kada sam se porodila, dali su mi bebu na grudi i kada su ga uzimali on je zaplakao a babica je rekla drugoj "gle, pa ovo dete ima suze".. posle ih nesto i nije imao, valjda mu se nije tada odvajalo od mene
|
|
|
|
RE: Kada se rode - plaču bez suza 31.3.2009 22:19:59
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: lu Ma nema veze,naplaču se poslije i previše
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?