BINCE
|
TACNO TAKO....znam milion slucaja koji nisu htjeli bebu i desi im se,,,moja rodica na bracnom zatrudnila...upravo zatoi sto ne misle na to najveci problem kod zatrudnjivanja je PSIHA,,i razmisljanje,,jel se primilo nije,,,jel veliku ulogu igra mozak u svemu tome...a,po meni poza uopste nije bitna,,,sto se tice dizanja nogu i stavljanja jastuka ispod guze,to mogu da rade osobe samo koje imaju zavaljenu maternicu....GLUPO POREDJENJE I IZVINITE ,,,AL KOLIKO JE ZENA SILOVANO BILO,PA OSTALO TRUDNO,SIGURNO NISU BIRALI POZU,,,,S TOGA NE VJERUJEM LICNO U TE POZE.... ..KAD SE DESI DESIT CE SE,,,IL TI DUBILA NA GLAVI IL BILO KAKO DRUGO...A STO SE TICE TOGA DA DJECA IZADJU VANI,,,,NE BRINI SE DJECA SU NA SVOM PUTU,,,TO JE SAMO OSTATAK,JER ZNAM PO SEBI,UVIJEK NAKON ODNOSA SAM ODMAH STAVILA MARAMICU DOLE DA MI NE ISCURI NI KAP.I ZASPEM(MALO GADNO,AL SVE ZA BEBU) i ujutro kad ustanem u wc.sklonim maramicu,kad ono sve izadje iz mene,tako sam skontala da nema potrebe da cuvam vise maramicu izaci ce kad tad...hahahahah
|