Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 7.4.2009 13:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
od kako postoji svijeta i vijeka majke doje svoju djecu...i to je ispravno po meni... a strucnjaka i istrazivanja mi je na vrh glave...svaki dan oprečne informacije ...kako im se nadigne
|
|
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 7.4.2009 13:48:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma... ja ustvari nisam htela da pričam ovde o štetnosti, samo sam onako prokomentarisala, možda nisam trebala... Zanima me... jeste pročitale članak? Sem dojenja, piše i o fizičkoj blizini bebe i majke...
|
|
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 7.4.2009 14:51:41
|
|
|
|
kumara
|
Ja jesam, i skroz mi je dobar clanak. Ovo istrazivanje mi bar ima smisla, za razliku od onog drugog o stetnosti dojenja. Ali kao sto kaze Lenka svi oni samo izmisljaju kojesta!!!
|
|
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 26.5.2011 3:42:46
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: kumara Ja jesam, i skroz mi je dobar clanak. Ovo istrazivanje mi bar ima smisla, za razliku od onog drugog o stetnosti dojenja. Ali kao sto kaze Lenka svi oni samo izmisljaju kojesta!!! istrazivanje o stetnosti dojenja ?! gde to ima, da vidim... kome li je to palo na pamet? da istrazuju dojenje ako zene se drogiraju i piju ili sta?
|
|
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 26.5.2011 11:07:21
|
|
|
|
Anoniman
|
tema je nesto tipa Strucnjaci zabrinuti zbog info o stetnosti dojenja, ili tako nekako.
|
|
|
|
RE: Veza između dojenja i SIDS-a 26.5.2011 15:12:16
|
|
|
|
Verus
|
Ah, svasta ce izmisliti i svakakvo istrazivanje finansirati ovi sto prodaju adaptirano mleko
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?