|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kakav ste par
5.9.2009 11:32:10   
Anoniman
[Sadržaj poruke je obrisan]

< Poruku je uredio lesica RR -- 1.8.2014 18:03:08 >
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kakav ste par
5.9.2009 11:35:37   
Nellyca
mi smo visok paruser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sa 177cm i on sa 195cm visine, nikako ne mozemo proci nezapazenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
5.9.2009 11:35:43   
simke
user posted image user posted image user posted image Ja imam 1,72m,a on 2m user posted image user posted image user posted image Izgledam kao patuljak pored njegauser posted image user posted image user posted image Ja kao gazela,a on polarni medauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
5.9.2009 11:52:43   
Jelena81
AU! Pa vi ste bas visoki!!!

Moj dragi je 185 cm a ja 169...

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 4
5.9.2009 11:55:32   
mihi
Ja sam 171cm a mm je 185cmuser posted image .

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 5
5.9.2009 12:12:59   
marince1
E mi nismo bas neki par,iste smo visine i to u milimetar.
Zato su za mene zabranjene stikle ,cak i one najmanjeuser posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
5.9.2009 12:20:49   
barbara
ja 1.72m a on 2.04m!on crn a ja plava,on visok a ja mala bas smo dobar par!samo smo smedji obadvoje user posted image user posted image user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 7
5.9.2009 12:32:21   
simke

IZVORNA PORUKA: barbara

ja 1.72m a on 2.04m!on crn a ja plava,on visok a ja mala bas smo dobar par!samo smo smedji obadvoje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ko i miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 8
5.9.2009 20:32:23   
bonita
ja sam 173 a mm 180.on smedj ja crna,ali lep smo paruser posted image user posted image user posted image user posted image

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 9
5.9.2009 20:34:32   
MERYEN
Ja imam 180cm,mm182cmm,crni oboje.user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 10
5.9.2009 20:37:07   
nina83
Ja 176, on 180, taman user posted image  

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 11
5.9.2009 20:40:42   
Anoniman
Ja sam 169, mm oko 177, on mrsav...ja vise nisamuser posted image , on crn, crn, crn...ja plava, bleda...ne gine mi opet solarijum...a lep smo paruser posted image

(odgovor članu nina83)
  Direktna veza do poruke: 12
5.9.2009 20:53:53   
Anoniman
155cm a on 180cm,ja crna on crn,ja vitka a on taman kako treba! Svi kazu da smo lep par a i da licimo cak je i njegova mama jednom prilikom rekla da licimo (kad smo isli na radnu akciju na senouser posted image user posted image user posted image )!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 5.9.2009 20:54:22 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 13
5.9.2009 21:01:55   
SUPER MAMA
Ja sam 1.78sm brineta, a moj muz 1.95sm s crnom kosom.On  ko maneken a ja jos vracam idealnu kilazu koju sam imala pre trudnoce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos samo5 kg i bicu top.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 14
5.9.2009 21:04:31   
bonita
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Ja sam 1.78sm brineta, a moj muz 1.95sm s crnom kosom.On  ko maneken a ja jos vracam idealnu kilazu koju sam imala pre trudnoce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos samo5 kg i bicu top.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i lepe plave oci TI super mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 15
5.9.2009 21:08:52   
Verus
Ja 175cm a on 181cm.  Meni smo lepi...a bas me briga sta drugi kazu!user posted image

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 16
5.9.2009 21:12:12   
bonita
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ja 175cm a on 181cm.  Meni smo lepi...a bas me briga sta drugi kazu!user posted image

naravno da te briga sta drugi kazu.
i meni smo moj muz i ja lepi bravo za nasuser posted image user posted image user posted image   sve ovde

ajd da predlozim ovako,da svako stavi slicicu sa svojim partnerom

< Poruku je uredio bonita -- 5.9.2009 21:16:39 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 17
5.9.2009 21:15:44   
bonita
user posted image

evo mene i mog muzica

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 18
5.9.2009 21:18:10   
2002m
Bas ste lepiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 19
5.9.2009 21:20:28   
Verus
jeste!!

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 20
5.9.2009 21:20:52   
sephora
bonita, mnogo ste slatki!!! pozdrav!!!

moj muz je crn a ja sam "bledolika" sa smedjom kosom, on je 187cm a ja 175cm, on stariji od mene 11 godina ali niko ne veruje jer super se drzi...
valjda smo simpaticni ako ne bas lepiuser posted image

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 21
5.9.2009 21:21:38   
Verus
bonita vidi ovde: KLIK 
ima dosta slika, a neki su i stavili slike sa muzevima...ima i meneuser posted image

(odgovor članu sephora)
Direktna veza do poruke: 22
5.9.2009 21:24:35   
SUPER MAMA
Bonita bas ti odgovara nadimak jer stvarno si lepa a i suprug je lep.Lep ste par

(odgovor članu bonita)
Direktna veza do poruke: 23
5.9.2009 21:27:11   
Anoniman
Obrisah je al je prebacujem u album!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 5.9.2009 21:28:17 >

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 24
5.9.2009 21:27:44   
bonita
IZVORNA PORUKA: Verus RR

bonita vidi ovde: KLIK 
ima dosta slika, a neki su i stavili slike sa muzevima...ima i meneuser posted image

uh ubi se listajuci,ali svaka pohvala,prelepi ste miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Tara ili Hana??
pisuljica

Napisati u komentar vas odgovor!

Tara (55%)

Hana (44%)

Ukupan broj glasova: 113

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here