Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Helikobacter Pylori i IVF 1.6.2009 21:51:12
|
|
|
|
mihi
|
Masho kako je utvrđeno prisustvo H. Pylori?
|
|
|
|
RE: Helikobacter Pylori i IVF 1.6.2009 22:15:49
|
|
|
|
prase
|
Ja mogu samo da pokušam da te ohrabrim - ništa nije nemoguće i ono što lekari smatraju čudima (u odnosu na laboratorijske nalaze) se dešava... Slučajno sam naletela na priču o osobi koja je posle 6 godina preuranjene menopauze i usvajanja jednog deteta ostala u drugom stanju prirodnim putem! Evo link na forum, na kojem je priča te žene (na prvoj strani je kada je ostala u drugom stanju, na poslednjoj kada se porodila): KLIK
|
|
RE: Helikobacter Pylori i IVF 1.6.2009 22:23:46
|
|
|
|
Dora
|
Nije mi jasno kakve veze ima bakterija u želucu sa reproduktivnim organima? Možda zato što ako ostaneš trudna, jake doze antibiotika koje moraš piti mogu da naškode bebi. To mi je jedino logično (prase, ja ko ti, dala se u mozganje )... Idi kod više lekara, nek ti promene lekove, pije se više lekova u kombinaciji, sad, zavisi šta je najefikasnije.
|
|
|
|
RE: Helikobacter Pylori i IVF 1.6.2009 22:24:27
|
|
|
|
Dora
|
Prisustvo ove bakterije utvrđuje se jednostavno, krvnom slikom.
|
|
|
|
RE: Helikobacter Pylori i IVF 1.6.2009 23:17:05
|
|
|
|
Masha UK
|
Radila sam analizu krvi u Octobru bakterija je bila 2.8 (ref vrednosti <1) nakon toga sam popila turu antibiotika (triple pack) i mesecima pila neke biljne cajeve za zeludac i kad sam je proveravala ponovo u martu analizom krvi (metodom IgA) bila je 48.9 a dozvoljeno je <20. Nakon toga sam ponovo popila turu antibiotika (triple pack) i sad ne znam sta se desava. Ali s obzirom da imam pojacanu kiselinu, naduven stomak i proliv svako jutro po svoj prilici se nisam resila. Navodno bakterija je napravila totalan picvajz u mom organizmu sto se navodno vidi po rezultatima moje krvne slike. Pored ociglednih stomacnih simptoma koje izaziva, takodje moze da bude krivac i za depresiju i PMS, koji mene trese vec poslednjih godinu dana.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
Vezabojana92Da li ste za vezu bez obaveza?Da (
31%)
Ne (
69%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!