Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 13:07:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jao kad neko napise/kaze kurton kosa mi se digne na glavi,kako mi to odvratno zvuci
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 14:17:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahahaha, i meni isto. Bas mi grozno zvuci.
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 17:07:08
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha kakva tema, na ovoj RR nema čega nema! Koristimo, vec 18 godina. Naravno, kad smo pravili djecu nismo, i ponekad imamo prekinut snošaj-sigurno ne bi odložila odnos zbog nemamnja kondoma. Koristimo najcesce Durex i Roomed. Koji bilo, ne pitam. Ja nisam pristalica hormonskih tableta, narocito ne u ovim godinama (36g), a ja da mislim svakoga mjeseca da li sam trudna ili nisam----->neće da može. Takođe, kao neko ko je prošao kiretažu nakon spontanog, abortus ovakve trudnoće smatram krajnje neprihvatljivim. Razlika u odnosu sa i bez je zanemarljiva kad se uporede prednosti i mane
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?