Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 6.6.2011 22:50:09
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 6.6.2011 22:52:24
|
|
|
|
madre
|
auuuu, ja ih nikada nisam pravila jer je to za mene komplikovano ali od ovoga ne moze jednostavnije
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 7:45:23
|
|
|
|
marince1
|
Hvala JMPM,srce si!Ce da probm kad se divljak malo smiri
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 10:17:17
|
|
|
|
viking
|
A što ne kupite one Frikomove, smrznute? Nisu loše uopšte, a nema maltretmana.
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 10:36:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sve pravim domaće osim lisnatog testa i gomboca!!! Mnogo gnjavaže, puno vremena, pa može i da ne uspe.... Ja kupujem smrznuto Mara testo i fenomenalno je!!! Gomboce se ni ne odmrzavaju već se takve spuštaju u kipuću vodu, kuvaju se 8 minuta, uvaljaju u prezlu i šećer i klopa gotova za 15 minuta A ima sa šljivama ili kajsijom
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:19:15
|
|
|
|
JMPM
|
Ova mera je za vise komada
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:39:10
|
|
|
|
viking
|
Pa kupiš dva pakovanja Joj, znate da sam ja jedno veče pojela svih šest gomboca odjednom
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:41:30
|
|
|
|
JMPM
|
Da ali je ovako pravljenjem isplativije, jedino je tu razlika Mogla bih ja mislim da pojedem i tri pakovanja
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo 6 ? Ja pojedem po 16 . I sad idem u temu "dijetalni meni...
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:43:59
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja izvadim sljivu i pojedem,ovo ostalo ostavim a ovako ne bi sljivu pojela nema sanse
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 7.6.2011 15:56:27
|
|
|
|
JMPM
|
Crna zeno, kako mozes jadnu gombocu da ostavis na milost i nemilost kvarenju ?Ajde da se dogovorimo, ti vadi sljive, a meni daj ostatak ...pa idemo zajedno da vezbamo i dijetiramo
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 30.10.2016 15:42:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovo je nesto od cega se bukvalno davim, ali ih pravim jako jako retko jer se dugo spremaju. Nisma nikad sa gotovim pireom, mada je dobra fora da skrati vreme. Mogla bih ih uskoro praviti..uzelela sam se.
|
|
|
|
RE: Knedle sa sljivama-pire iz kesice 30.10.2016 15:48:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ovo je nesto što ne volim.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?