Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 19.3.2009 11:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus Da budem mama ..i da se m.momak i ja uzmemo napokon i imamo nesto nase!
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 22.3.2009 0:57:51
|
|
|
|
Sneža
|
Volela bih da se zaposlim,i da zaista budem zadovoljna poslom,a ne kao sada da idem na posao smrknutog lica
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 22.3.2009 1:07:41
|
|
|
|
Jacaca
|
Da postanem majka drugi put
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 7:11:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Moj cilj je da u 2009. naučimo raditi pi i ka u tutu Moj cilj se ostvario
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 7:12:14
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Prošle godine(za ovu godinu) sam obećala sebi da ćemo završiti radove u dvorištu i da neželim više da vidim nikakve strojeve ni majstore oko kuće,morali smo malo korigovati planove ali je završeno. I sa ovim je gotovo
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 7:59:59
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Takođe moji ciljevi, a ne samo planovi su da: 1. moja deca budu srećna i da imaju srećne roditelje 2. doktoriram 3. napredujem na poslu jer previše stagniram otkad sam se porodila Slobodno i mene isprozivajte krajem 2009. ako se nešto od ovoga ne desi 1. uspešno 2. delimično uspešno (predala sam sve i čekam da me isprozivaju 3. uspešno E, a sad da smislim za 2010. godinu
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 8:01:24
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja sma počela preko PP da prozivam ove ostale forumašice (za sad samo prase)
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 9:46:09
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: prase Moji ciljevi za 2009. godinu su: - da se preselimo u neki veći stan, - da položim vožnju i - da magistriram. Slobodno me isprozivajte krajem 2009. ako se nešto od ovoga ne desi Prase javlja: Hahahahahahahahaha!!! Preselili smo se u veci stan, mr je zavrsen ali iz administrativnih razloga ce odbrana biti u januaru, a voznju polozila nisam i prozivajte me koliko hocete....
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 10:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam ustvari razmišljala o drugom detetu (možda bih mogla i muža obavestiti o tome ), mada me sada malo buni ova OGROMNA FINANSIJSKA KRIZA čiji vrhunac najavljuju za sledeću godinu. Eh da, tako od 30.dec 2009. postadoh tehnološki višak... IZVORNA PORUKA: Tasha RR I da bacim cigare definitivno. hahahahahhahahahahhahaha Za 2010: Osnovno mi je da nađem sebe, a s druge strane ne izgubim sebe. Ko razume, shvatiće.
|
|
|
|
RE: Vaš cilj u 2009.godini 29.12.2009 10:20:29
|
|
|
|
guppy RR
|
Tasho, ajde molim te napiši to u temu za 2010. ako još nisi (ima odvojeno), pa da krajem 2010. gledamo spisak zajedno i smeškamo se.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?