Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 1.5.2011 23:42:26
|
|
|
|
Brana
|
Meni je najstrsniji dan radna subota.. a utorak nista posebno.
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 29.4.2012 16:08:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni su svi stresni
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.4.2013 23:48:30
|
|
|
|
Dana 72
|
Voli ono sto radis a ne radi samo ono sto volis i bice ti sretan svaki dan
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 11.4.2013 0:31:27
|
|
|
|
viking
|
Pa ima istine u ovome. Meni je i nedelja uveče stres.
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:29:14
|
|
|
|
Maraj
|
jao meni isto nedelja vece i ponedeljak
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:30:26
|
|
|
|
liliana
|
Što bi rekao Đole: "Utorke mrzim!!!"
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:31:13
|
|
|
|
vukosava
|
Ja na poslu imam zilion obaveza ali posto volim ono sto radim, volim taj pozitivni stres.
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 10.6.2013 21:39:05
|
|
|
|
milicicak
|
Ja obozavam svoj posao al mi je stresno kad radim nedeljom, ne zato sto radim nego zato sto nisam sa detetom
|
|
|
|
RE: Utorak je najstresniji radni dan 13.6.2017 10:20:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znaci,danas smo istresirani Meni je isto padao tesko rad nedeljom,bas zbog deteta.
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?