Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 3.9.2021 8:21:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam, dala sam saglasnost, predali smo učiteljici jutros.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 11:11:33
|
|
|
|
smoli
|
Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 11:27:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana. Ovo prvi put cujem.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:03:01
|
|
|
|
smoli
|
Mislim da se odnosi na beogradske prvake i drugake za sada.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:07:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, samo za Beogradjane 😅 Mozda nece ni refundirati do kraja meseca.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:55:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni još nisu legle pare, a neko mi reče da ležu pare za 2-3 dana od prijave. Čekamo ... IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 12:59:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, ovo konkretno se odnosi na Beograd za prvake i drugake, ali od mnogih mama sam čula da su opštine kupovale komplete knjiga + sav pribor, evo i Bubi je pisala, a sada u Budimliji sam isto čula da su razne male opštine isto sve (manji gradovi pa i sela), tako da roditelji baš ništa nisu kupovali za školu, ne samo za prvake, već i za starije đake. IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: smoli Da li su nekome refundirali novac za udzbenike za prvake? Podnela sam online prijavu pre nedelju dana. Ovo prvi put cujem.
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 7.9.2021 13:11:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Sramota...nasa opstina sigurno je jedna od bogatijih,i da nista nemamo..
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 7:59:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kako su startovali ovogodisnji prvacici? Roditelji, izdrzavate li? 😊
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:22:14
|
|
|
|
flamingos
|
Za prvake ne znam,ali moj petak je startobao odlično.❤
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:35:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, i petaci su isto u novinama skroz. Svaka cast flamingos neka tako i nastavi 😊
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:42:36
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Ma samo da su živi i zdravi.Ostalo će lako.
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:44:49
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Naravno. Velike su to promene, skola i sve ostalo... Bitno je samo da ostanu zdravi, ocene i ostalo manje vazno
|
|
|
|
RE: Polazak u „veliku školu“ :-) 17.9.2021 8:46:31
|
|
|
|
flamingos
|
Bitan je i taj prvi utisak koji ostave kod nastavnika.Najbitnije je zdravlje.Zdrav čovek sve može.Tako i dete.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?