Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 9.7.2015 21:43:39
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Tebi je Viki bas zanimljivo Moji su jos uvek u istoj sobi, i vole bas. Ma svaki minut pomislim da je moja kuća ustvari pozorište u kući
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 12.7.2015 9:54:49
|
|
|
|
mila83
|
ima toga kod svakog,pa to je prirodno. Evo moji su sad u svojoj sobi,igraju se i ne cuju,dok ja uspavljujem T. Vole da su sami,kao da su u svom svetu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 12.7.2015 17:20:54
|
|
|
|
vikiveki
|
moji se nekad ne čuju i lepo se igraju,mada u većini slučajeva posle 5 min. počne odma prepirka
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 12.7.2015 17:45:44
|
|
|
|
mila83
|
Najvise ne volim te prepirke,pogotovo kada T spava.Nekad ih lepo sami rese,a nekad se moram ukljuciti .
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 23.7.2015 8:40:30
|
|
|
|
jovana jojo
|
Mi još nismo opremili sobu za J. tako da ona spava sa nama u sobi ali u drugom krevetu a D. u krevecu.Opremićemo sobu pa će tu za jedno vreme biti najverovatnije oboje.
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 23.7.2015 11:29:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Vama je J. super makar ne traži da spava sa vama.A i ja sam opremila sobu računajući da brat i sestra budu zajedno ,ali srednji sin neće da spava bez mene tu negde u blizini.Problem je što jr njihova soba na spratu,a naša spavaća u prizemlju.
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 24.7.2017 12:39:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja i brat smo delili smobu do moje 10 godine njegove 14, posle smo preselili pa svako dobio svoju, meni nije smetalo ne znam za njega Moji za sada dele...boze zdravlja pa nece morati uskoro.
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 24.7.2017 13:11:53
|
|
|
|
emicaa
|
Po meni je sasvim ok do puberteta da budu u jednoj sobi.A ako nemas mjesta,Boze moj nebi im nista falilo ni tada da budu u jednoj samo sto bi to onda bila ratna zona
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 24.7.2017 14:37:27
|
|
|
|
dddaca
|
I ja mislim da je ok da do puberteta spavaju u istoj sobi. Problem je sto taj pubertet dolazi sve ranije
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 29.10.2017 12:13:11
|
|
|
|
Cvetic17
|
Nazalost, ja sam tako ziveo do svoje 26 godine dok nisam pcoeo da radim i osamostalio se. Nije bilo boljih uslova u porodici...
|
|
|
|
RE: Brat i sestra u istoj sobi? 30.10.2017 12:15:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Do puberteta ok. Ali u periodu puperteta svako dete bi trebalo da ima svou sobu. Sto zbog ucenja,drustva itd.. Naravno,shodno mogucnostima!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?