Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 13:36:20
|
|
|
|
afrodita
|
... i vremena, i strpljenja, i talenta.... ma jok
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 13:39:02
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: vodolija 82 ja obovazavam praviti torte i kolace i idu mi bas od ruke,ali ovakvo ukrasavanje,nisam nikad radila i ne znam bih li se usudila,jer kad ne bi uspjelo,sve bi zavrsilo u kanti Vodolijo bitno je da torta valja unutra a gore ako i zabrljaš sa ukrašavanjem skineš šlag i ponovo A sad mi sinu ideja,uzeti kartonsku kutiju i vježbati
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 13:39:40
|
|
|
|
vodolija 82
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 20:35:53
|
|
|
|
guppy RR
|
afro, kako napraviš krem za ukrašavanje da bude dovoljno čvrst? Čime pišeš?
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 21:21:21
|
|
|
|
Lilly*
|
Jao žene, čitam ja temu "kako ukrasti dečiju tortu"
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 21:22:15
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR P.S: Tako sam gladna, da sam prvo videla "kako ukrasti dečju tortu" Hahahahhaahhahhaa pa vidiš da sam i ja to videla neki dan.. pogledaj stranicu nazad jesi gladna?
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 21:24:48
|
|
|
|
Lilly*
|
Jao stvarno si i ti tako procitala Nisam gladna, skoro sam se navecerala, ali torta moze UVEK
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 12.7.2009 22:33:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene zanima kako tako ravno namazes slag! Volim da mackam tortice... al bez ikakvih slicica!
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 13.7.2009 21:51:16
|
|
|
|
afrodita
|
Meni obicno donesu slicicu iz albuma ili bojanke oni koji ne vole one slike sto se stavljaju na torte. Ni moja deca ne vole taj papir na torti. Crtam kesom Glacam obicnim nozem Na prvoj slici kad sam otvorila temu opisala sam detaljnije. E vas dve sto ste preskocile dan u skoli kada se ucilo slovo "i" bas me nasmejaste
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 13.7.2009 21:53:22
|
|
|
|
guppy RR
|
afro, jel to običan šlag sa bojom ili nešto čvršće?
|
|
|
|
RE: kako ukrasiti deciju tortu 13.7.2009 21:58:50
|
|
|
|
afrodita
|
To je obican slag, obojim ga sa jestivim bojama u malim cinijicama strpam u kese, probusim frh, obojim povrsinu pa uglacam i tek posle sledecu obojim pa uglacam i tako dok ne obojim ceo crtez
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?