Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 11.5.2024 13:24:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odradila prvi put higijenski tretman lica. Rekla mi je da mi je izuzetno lice čisto. Nema posla oko toga. Bas sam ponosna na sebe. Bas sam vodila racuna. Mogu da dodjem da mi odradi hidrataciju jer mi je suva koza.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.5.2024 13:25:00 >
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 14.5.2024 18:09:42
|
|
|
|
flamingos
|
Zakazala kod frizerke farbanje,malo i da mi skrati kosu i da me isfenira.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 16.5.2024 8:34:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Izvadila krv, predala urin i sada čekam da mi snime lakat koji me boli.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 16.5.2024 14:08:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zakazala razgovor za posao iako me mm odvraća i govori mi kako treba da porazgovaram opet ovde u školi i da vidim šta i kako. Reko kad me neko ne obaveštava da li će mi produžiti ugovor jer uskoro ističe, nema razgovora. I tako... Potraga za poslom traje... Odlučna sam!
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 17.5.2024 15:43:34
|
|
|
|
flamingos
|
Bila sam kod frizerke,pa sam sa prijateljicom otišla na kafu i ispričasmo se.Baš mi je lepo započeo dan.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 21.5.2024 12:35:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam danas, idem već neko vreme na epilaciju, ali moram da kažem koliko sam oduševljena. Radim pazuh i prepone, već posle prvog tretmana su se proredile i maltene i ne rastu. Oduševljena sam i ne mogu da verujem da to nisam ranije uradila. Ide se na 6 tretmana, razmak između mora da bude minimum 6 nedelja. Oduševljena sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.5.2024 19:24:52
|
|
|
|
nata11
|
Dala otkaz ✊✊
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.5.2024 23:20:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Podigla rezultate, krvka slika odlična. holesterol, hemoglobin, sve super, rengen lakta pokazao da nema kakcifikata i promena na kostima a rezultat iz krvne slike je pokazao i da nije reuma, tako da je dr opšte prakse zaključila da je najverovatnije teniski lakat i zakazala mi je kod fizijatra za 10ak sana, u bolnici blizu mene. IZVORNA PORUKA: dunja RR Izvadila krv, predala urin i sada čekam da mi snime lakat koji me boli.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.5.2024 23:27:14
|
|
|
|
dunja RR
|
I zamolila sam dr da mi da nalog da primim ohb12 injekciju, rekla je da ne može da škodi, pa su me jutros bocnuli u domu zdravlja. Jednom mesečno ću primati.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.5.2024 23:46:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Dala otkaz ✊✊ Natoooo, bravo! Skidam kapu! Naklon do poda! 👍👍👍 Imaš nešto drugo u planu?
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 22.5.2024 23:47:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dunja, super za bocku, osvezice te. A sad treniraj lakat 👍
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 9:56:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Iv, bitno da nije reuma i da ne bolove zglobovi zbog godina, a evo šta mi malopre iskoči, znam da ćeš ti razumeti 😅🥰
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 10:06:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nastaviće se 😂😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 10:31:47
|
|
|
|
nata11
|
Nisam Ivanka.Ali sam dovela sebe u situaciju da dobijam napade anksioznosti a nikakav plata ne moze to nadoknaditi. Trenutno imam primanja sa zavoda, neku ustedjevinu i dala sam sebi ovo leto da odmorim od prethodne 5 godine. Videcemo. Naci ce se nesto vec.
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 10:46:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ako Nato, odmori dušu. Znam kako ti je veruj mi. 😔
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 11:17:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Pametno Nato, treba znati kada je dosta. Napuni baterije sada, za nešto novo.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 11:24:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idem sledeci petak na hidrataciju.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 16:56:05
|
|
|
|
flamingos
|
Danas uradila ultra zvuk i sve je ok.Juče počela da sređujem zub.Za 2 nedelje imam zakazano da vadi živac i šta već dalje treba.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.5.2024 21:41:44
|
|
|
|
dunja RR
|
12000 koraka danas, i skpntah da mi je to neki minimum, kada je običan dan kao danas, škola, park, radim od kuće. Kada idem na sastanke, obično je preko 20.000, a na putovanjima nikad ispod 30000 koraka 😅
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 24.5.2024 18:17:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nisam danas nego juče. Imala sam razgovor za posao, i celo jutro sam bila u fazonu "neću da idem, daj da smislim razlog da otkažem...". I nisam sebe poslušala, otišla na posao, pa na razgovor (od pola sata na engleskom by the way 😁), i vratila se na posao rasterećena. Šta bude biće, koraci su napravljeni!
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 27.5.2024 9:56:27
|
|
|
|
nata11
|
👍👍 Sta je to za tebe. Pojela si sto bi rekli mladji.
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 27.5.2024 11:54:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nata11 👍👍 Sta je to za tebe. Pojela si sto bi rekli mladji. IskidAlA 😂
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 16.7.2024 18:43:32
|
|
|
|
flamingos
|
Zakazala sam za sutra farbanje,šišanje i feniranje.Ide i dete sa mnom.Porasla joj je baš kosa,pa hoće malo da je skrati.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?