Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jacaca Nego meni treba vas savet. Danas sam dobila spisak za odmor mojih radnica, dve vrlo bitne radnice idu na godisnji od polovine maja do polovine juna, tada im je jevtinije, a ja nemam prava da njih ugrozavam zbog moje VTO, a definitivno moram da radim i da ih menjam dok nisu tu. danas sam se isplakala ne znam sta da radim, moj muz kaze da ako smo 12g cekali da pomerimo za mesec kasnije, a ovog meseca probamo insemenaciju, posto je njegov spermogram odlican ali jako vodnjikav, pa dr. misli da to meni iscuri. Sta sada da radim IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zaposli dve radnice na probni rad na mesec dana, posle mesec dana im se zahvali i reci da nisi zadovoljna. To u NS stalno rade. Radnici na probnom radu se ne prijavljuju, tako da vlasnici lokala samo menjaju radnike kako im istekne probni rad. A svi radnici na probnom radu se trude da bi dobili posao. Surovo, ali jbg. IZVORNA PORUKA: Ana80 Jacika, ti posle VTO moraš strogo da miruješ prvih 15 dana, a ako to nećeš moći bolje sačekaj tih mesec dana! Ili da se skupimo mi RR devojke da dođemo u pomoć IZVORNA PORUKA: Ana80 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Zaposli dve radnice na probni rad na mesec dana, posle mesec dana im se zahvali i reci da nisi zadovoljna. To u NS stalno rade. Radnici na probnom radu se ne prijavljuju, tako da vlasnici lokala samo menjaju radnike kako im istekne probni rad. A svi radnici na probnom radu se trude da bi dobili posao. Surovo, ali jbg. To je baš bezveze, ja ne bih volela da na taj način krenem u trudnoću, sa grižom savesti... To i kod nas rade, masovno, ali ipak... IZVORNA PORUKA: Sneža Jaco,a da neka drugarica pritekne u pomoć,a i ćerka?Jer nema šanse da ćeš ti moći raditi,kada ti budu vadili folikule(znači tri dana pred oplodnju,od bolova nećeš moći ni makac)pa još 14 dana posle oplodnje IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da ... i te dve ribe što idu na GO su pune griže savesti što Jaca odlaže VTO. Mislim da u današnjem svetu slabo ima griže savesti za takve stvari. Jako je to jednostavno: Jaca hoće bebu, ima zakazan VTO za koji je toliko forsirala da bude što pre, ima kafić koji mora da radi mimo nje, jer joj to donosi hleba, a mora da miruje zbog VTO. Uostalom, neće te nove radnice raditi džabe, biće plaćene. IZVORNA PORUKA: Jacaca Ma nije Taso problem kafic, to ce muz, nego salon, njih mogu samo ja da menjam, jer je maistora svoga zanata malo one to znaju pa ucenjuju. IZVORNA PORUKA: Jacaca Pa ne mogu, meni trebaju profesionalci sa iskustvom, kozmeticarka i sekretarica, treba mi godinu dana da obucim novu sekretaricu koja organizuje musterije kod dvadeset radnica. IZVORNA PORUKA: Tasha RR aaaaaaaa... da, to retko ko zna valjano da radi... IZVORNA PORUKA: Ana80 E jbg... ne znam šta da ti kažem... IZVORNA PORUKA: Sneža E pa onda za njih nema odmora tada,pa valjda znaju koliko se godina patiš sa trudnoćom,daj im koji dinar više na plati,pa neka idu na odmor u sezoni! IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Sneža E pa onda za njih nema odmora tada,pa valjda znaju koliko se godina patiš sa trudnoćom,daj im koji dinar više na plati,pa neka idu na odmor u sezoni! Vidiš, zaista bi mogla da vidiš koja je razlika u ceni u maju i kasnije, pa da im uplatiš razliku u ceni i da ostanu. IZVORNA PORUKA: Jacaca Evo sada sam sa sekretaricom pola sata pricala o odmoru, prosle godine smo isti problem imale, uzela je isto ovo vreme za odmor, meni je taj period veliki problem jer su mi mature od 20.maja do 10.juna sve maturantkinje se kod nas spremaju i tada sam je ja menjala ali smo bili u kolapsu jer ja radim i svoj posao. Tada sam je zamolila da me vise ne pita za taj period jer realno cela firma je u problemu. Ove godine ista stvar samo sto pride i ja imam VTO. Njen odgovor je ja nemam 1000e da idem na more u sezoni, a sta bi vi radili da sam ja na bolovanju bas tada, trudnickom ili da polomim nogu.....bla bla, i sta da joj ja kazem a zna da ne mogu tako brzo da je zamenim radi 8 godina kod mene i zna posao. UUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFF popizdela sam skroz majke mi, ne verujem da su ljudi takvi, pogotovu kada se trudim svima da im izadjem u susret. Uzas, pustila sam je jer mi je dala da vidim vaucer, vec je uplatila, a nije se ni dogovorila za godisnji, svrsen cin . IZVORNA PORUKA: Ana80 Pa zato je to i uradila, znala je da ćeš je pustiti! Malo bezobrazno... IZVORNA PORUKA: Jacaca IZVORNA PORUKA: Ana80 Pa zato je to i uradila, znala je da ćeš je pustiti! Malo bezobrazno... Naravno da je znala da cu je pustiti, cak kao i ako joj ne dam godisnji tada ona ide na more pa ne mora ni da radi, sigurna sam da nije tako jer njena smena je pet ipo sati radno mesto fenomenalno, uzivanje ali necu da rizikujem danas je stvarno tesko naci odgovorne radnike a i ne volim da menjam osoblje klijenti se naviknu na njih, tako da moze jos gori neko da mi dodje, kazem ja vama privatnicima nije ni malo lako, jedino onima koji su strogi njih svi slusaju i cute, jbg ja nisam takva, i kada izgrdim zaboravim i oprostim za 5min.
|