Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 16.4.2009 22:02:42
|
|
|
|
Sneža
|
E da je moja mama na vreme čitala ovo ,nekako sam uvek ja bila kriva za sve,eh što se nisam rodila kao mlađa?!
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 16.4.2009 22:06:44
|
|
|
|
afrodita
|
Ne mogu da imam iste kriterijume... Zavisi od situacije i od mog raspolozenja.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 16.4.2009 22:08:30
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ne mogu da imam iste kriterijume... Zavisi od situacije i od mog raspolozenja. ovim si sve rekla
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 16.4.2009 22:10:45
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: afrodita Ne mogu da imam iste kriterijume... Zavisi od situacije i od mog raspolozenja. ovim si sve rekla Sta si ti sad tu skontala?
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 16.4.2009 22:12:24
|
|
|
|
Sneža
|
Pa da najčešće strada-starije
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 17.4.2009 8:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam ja baš sigurna da je to tako Snežo, gedam, drugarica ima klinca od skoro 3god, sada treba da se porodi, i pošto je starije dete naviklo da spava u bračnom krevetu, ona ne planira da ga izbaci, nego mlađe planira da drži u krevetcu...
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 17.4.2009 8:19:15
|
|
|
|
mamanp
|
Znam da cesto puta pogrijesim, ali ja nekako uvijek za sve okrivim sina koji je stariji 7.5 godina. A moja curkica mala ponekad i slaze da je on kriv, on se kune da nije, al ja opet njega okrivim.
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 17.4.2009 18:48:14
|
|
|
|
afrodita
|
Ja sam bila mladje dete, i mislim da sam uvek ja ispastala za sve, a moja sestra misli da je ona.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 17.4.2009 20:25:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja kontam da i starija i mlađa deca dobiju po nosu i kada jesu i kada nisu kriva... Ne može roditelj to baš uvek da proceni.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 18.4.2009 0:09:45
|
|
|
|
kumara
|
Iz mog iskustva mladja deca su uglavnom razmazenija i vise im se pusta nego starijoj. Mozda nije svuda tako, ali u mom okruzenju jeste. Ne znam, mislim da je nekad tesko napraviti razliku.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 23.7.2017 17:07:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne volim.da budem.policajac njima i bas to izbegavam. Kad je mladja kriva...kriva je i nema popustanja! Ne volim da starija ispasta samo zato sto je straija. Uvek mi je surovo zvucalo kad su naj starija deca pricala kako oni uvek naj vise ispastaju u odrastanju sa bracom i seatrama.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 21.7.2019 13:59:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Za mene su oboje krivi i odmah oboje kaznjavam, uzimam igrackuni sl. Ne zelim da stvorim.odbojnost izmedju njih time sto ih razdvajam i jedno okrivljujem.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 21.7.2019 14:21:49
|
|
|
|
doramar11
|
Dok su mali to je jako tesko. Starije dete je i fizicki jace i ne moze mu se bas sve dozvoliti.
|
|
|
|
RE: Ne štitite uvek najmlađe dete 14.11.2019 15:37:47
|
|
|
|
mama ivane
|
Kod mene nemoze da bude krivo samo jedno dete nego oboje , jedano napravi glupost da kazem a ovo drugo mu daje podrsku i posle se prepucavaju nisam ja nisam ja nego ti , pa kaznim i jedno i drugo! Mozda gresim ali za sada mi je to najbolje resenje
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?