Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, strp... 17.8.2010 23:45:29
|
|
|
|
Tatamata
|
Nevena Lovrinčević, psiholog, autor Kreativnog centra piše: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, strpljenje)? Zašto ne sve od toga? Zašto bi se isključivali poklon i osmeh (ljubav,pažnja…)? Naravno, potpuno se slažem! Ipak, ne primećujete li da ponekad okupirani veličinom (cenom) onoga što poklanjamo zanemarujemo suštinu, odn. pravi razlog (ljubav, zahvalnost, privrženost..) zbog koga i darujemo osobu do koje nam je stalo? Pročitajte ceo tekst...
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 14.11.2019 16:07:40
|
|
|
|
mama ivane
|
Osmeh , ljubav , paznja je bitnija od poklona
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 15.11.2019 21:14:51
|
|
|
|
flamingos
|
Mama ivane-apsolutno se slažem👍
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 15.11.2019 22:29:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Poklonu se trenutno obradujemo. Osmeh,ljubav i lepi trenuci ostaju zapisani u srcu.
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 16:14:42
|
|
|
|
Slavkic
|
Samo topli zagrljaj
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 16:15:38
|
|
|
|
drenovka
|
ljubav
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 17:04:58
|
|
|
|
mama ivane
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Poklonu se trenutno obradujemo. Osmeh,ljubav i lepi trenuci ostaju zapisani u srcu. Bas tako , to i ja isto mislim
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 17:50:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Sitnice cine zivot. Materijalno nije toliko vazno na kraju krajeva
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 17:56:41
|
|
|
|
flamingos
|
Mama jo,apsolutno se slažem👍
|
|
|
|
RE: Poklon ili osmeh (ljubav, pažnja, vreme, ... 11.12.2019 17:57:31
|
|
|
|
Havajka
|
Najvažnije je da im pruzimo paznju i podršku.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Najlepše pesme o Svetom SaviU Srbiji je Sveti Sava školska slava. Praznik đaka i nastavnika, povezan je sa priredbama na kojima đaci recituju najle...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.