Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:49:05
|
|
|
|
Sneža
|
Odmah mi sinulo kako bi bilo extra,da mi cure odemo same na jedan vikend,čisto za našu dušu!Joj
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:49:56
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja jel 1800 dinara ???? jesam dosadna
|
|
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:49:59
|
|
|
|
Modessty
|
bilo bi extra! Ana napravila sam lepe fotke. Mada nam je dva dana bilo baš oblačno, pa boje nisu onako jake kao kad je sunce.
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:52:17
|
|
|
|
dunja RR
|
jeste Lenkice 1800 dinara ali to je bilo prosle godine u ovo vreme tako da je sada sigurno skuplje,..... to je 40km ili ti 20e
|
|
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala draga Dunja puno si
|
|
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 14:55:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod, nadam se da ćemo se videti i pregledati fotke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 7.4.2009 19:41:29
|
|
|
|
lucia
|
ovo su bas dobre informacije, ja samo kukam za prirodom, bila sam za vikend na palicu, nisam znala da je tako lepo.. preporucjem takodje! za naredne vikende sam bas trazila gde cu i evo bas ste mi dale dobre ideje, i mecavnik i stanisice ima da obidjem! ko god zna nesto ovako autenticno i lepo neka javi. toliko je prelepih mesta u nasoj zemlji a tako malo znamo..
|
|
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 9.4.2009 8:43:40
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Mod, joj, joj .. Slike govore sve... Drago mi je da si se lepo provela! Zasluženo!
|
|
RE: Mećavnik - oaza mira! 9.4.2009 8:46:48
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ana80 Mod, nadam se da ćemo se videti i pregledati fotke Izvolte u moj skromni dom!!!! mm i ja imamo samo par desetina hiljada fotki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici DRUGI VTO Forum “Biram plodnost” U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?