Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 22:46:58
|
|
|
|
eugenija
|
Muškarci s bujnom kosom imaju pet puta veće šanse da nađu partnericu nego oni koji su počeli gubiti kosu U online istraživanju na jednom web siteu postavljene su dvije verzije slike istog muškarca. U prvom profilu muškarac je imao kosu, dok je na drugoj slici bilo uočljivo da je počeo gubiti kosu, a u oba se profila predstavio jednako. Napisao je da je uspješan 30-godišnjak iz Londona, zainteresiran za sport, glazbu i putovanja. Tijekom iduća dva mjeseca na oba profila pristizali su odgovori zainteresiranih žena. Muškarcu s kosom javilo se 108 žena, a istom muškarcu bez kose samo 22. 'Kada ljudi traže partnera preko interneta, onda prvo gledaju fotografiju. Ako im se ona ne sviđa, jednostavno gube interes i ne čitaju dalje', rekla je Jo Hemmings, stručnjakinja za veze. Izvor Kada god se priča o ćelavim muškarcima, ja se setim Luisa .. Em je ćelav, em je debeo, em nosi haljine... baš me zanima koliko on ima sreće u ljubavi Izvor
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:22:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Odgovaram samo na naslov, nisam procitala text: LAZ!
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:25:44
|
|
|
|
eugenija
|
Jeli to iz iskustva?
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:29:53
|
|
|
|
Verus
|
celavi sto su izgubili kosu ili celavi sto se briju? Nisam sve citala...pa ne znam, moj ima kose...nisam nikada o tome razmisljala mm i da izgubi kosu ja bih ga uvek volela
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:36:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus celavi sto su izgubili kosu ili celavi sto se briju? Nisam sve citala...pa ne znam, moj ima kose...nisam nikada o tome razmisljala mm i da izgubi kosu ja bih ga uvek volela Oni koji gube kosu Pa de si ti meni cvetiću od žene?
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:41:45
|
|
|
|
Verus
|
cao sreco evo me, poceli mi moji "letnji" osipi pa se samo cesem, ne znam ni na cega sam alergicna osim na budj a to nije....uf druga tema... Celavi sto gube kosu....pa nije mi bas privlacno ako su celavi a imaju kosu oko glave, znas na sta mislim? A joj teko ni sto 'gaje' jednu stranu da raste duze, pa je prebace preko cele (ko da onda necemo znati da su celavi), pa dune vetar i razduva im tu 'periku'. Al ako gube kosu pa briju glavu to je ok I guess... ej eugi, jesi mislila da su celavi na glavi, ili negde drugde?
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:45:23
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus A joj teko ni sto 'gaje' jednu stranu da raste duze, pa je prebace preko cele (ko da onda necemo znati da su celavi), pa dune vetar i razduva im tu 'periku'. Hahahahahahahahahaha, kako si slikovito opisala ovu radnju, hahahahahahaha!! IZVORNA PORUKA: Verus ej eugi, jesi mislila da su celavi na glavi, ili negde drugde? Ej, pa nisam obaveštena da mogu i dole da gube kosu, a joj!
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:47:13
|
|
|
|
Verus
|
nadam se da i dole ne celave hahaha zamisli tek da dole "gaji" periku pa je prebaci preko cele ma ja mislila na to da se sisaju, tamo dole
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:48:23
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus nadam se da i dole ne celave hahaha zamisli tek da dole "gaji" periku pa je prebaci preko cele ma ja mislila na to da se sisaju, tamo dole Zamišljam kako dizajnirati takvu jednu periku, pa sam se upetljala u razmišljanjima, hahahaha
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:49:58
|
|
|
|
Verus
|
ti si se upetljala u razmisljanja a 'on' bi se upetljao u tu periku!!!
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:52:26
|
|
|
|
eugenija
|
Aaaaaahahahahaha, ko bi ga raspetljao?
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:53:45
|
|
|
|
Verus
|
ako se sam upetljao, bogme morace sam i da se ispetlja
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 31.3.2009 23:55:21
|
|
|
|
eugenija
|
Neka pažljivo raščešljava svoju vlasulju
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 2.4.2009 7:08:54
|
|
|
|
Lu
|
Bitna je razlika između mladih zgodnih i ćelavih i starih mlohavih ćelavih ja glasam za ove prve i pored onih sa kosom
|
|
|
|
RE: Ćelavi muškarci imaju manje uspeha u ljubavi 13.3.2018 19:43:53
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Lu Bitna je razlika između mladih zgodnih i ćelavih i starih mlohavih ćelavih ja glasam za ove prve i pored onih sa kosom Hehehe, pravo objasnjenje 😊
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?