Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 15.11.2014 18:12:16
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nato, samo taj dan, 31.oktobar? Alpha banka je davala ranije, ne znam sada, za svako novorodjence 30evra i ne secam se koliko dugo orocenu stednju, kako , sta E, jeste, kad se Sofija rodila dobili smo kao taj račun u Alfa banci s 30 evra, pa smo uplatili na njega još neke pare koje je dobila na poklon i to sad stoji, posle nismo ništa uplaćivali. Oročeno je do 7. godine, ali nešto mislim da može i ranije da se podigne. Ne sećam se više detalja.
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 15.11.2014 19:26:34
|
|
|
|
nata11
|
Da samo 31 oktobra.
|
RE: Stednja za buducnost deteta 8.3.2015 0:04:52
|
|
|
|
acalukic
|
ukoliko se ima mogucnosti za stednju za neke dane koji mozda mogu doci sto da ne, ali cisto sumnjam da danas moze da se ustedi mi ne mozemo
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 19.8.2017 14:15:35
|
|
|
|
krin 40
|
S je moja mama uplaćivala stipendijsko osiguranje Delta Generali.Ona je umrla pa sam ja poslednje dve godine plaćala.Nije strašno izdvajati tih 30e za jedno dete.Ali za troje to je na žalost veliki izdatak.Za N i D ništa ne uplaćujem
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 20.10.2017 15:36:24
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Za jedno dete je ok izdvajati a za dva je vec mnogo. Na konto nasih primanja.
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 28.2.2018 22:40:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi sad uplacujemo Jani, a uskoro cemo poceti i Uni, uzeli smo ono na 7 godina pa taman kad krenu u skolu da se pripomognemo 😊
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 28.2.2019 10:37:22
|
|
|
|
Sanidej
|
Samo parice sa strane..
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 21.7.2019 9:42:24
|
|
|
|
MimaKos
|
Sem nekretnina, sve ostalo mi je nekako... nepotrebno
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 24.1.2020 18:17:40
|
|
|
|
nata11
|
Mame da li neko uplacuje dodatno zdravstveno osiguranje ili osiguranje za skolarinu? Dvoumim se da li klasicnu stednju ili preko osiguravajucih kuca.
|
RE: Stednja za buducnost deteta 24.1.2020 21:05:35
|
|
|
|
branki*
|
Jao, mene jedna mama iz vrtica juri da uzmem to za moju b. Sve kao da dodje da mi isprica detalje i nikako da se ugodimo. Osiguravajuca kuca je u pitanju.
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 27.1.2020 19:01:42
|
|
|
|
branki*
|
sad me upravo zvala ta zenic..da se dogovorimo kad da se vidimo da mi pojasni to oko osiguranja.reko,ajde u petak ili za vikend,kad zavrsim sa poslom.u pitanju je stednja za skolovanje deteta do 18.godine deteta,minimalni iznos koi se odbija mesecno je 1200 din,to mi je rekla preko tel ,osiguranje se vodi na jednog od roditelja i ako se nesto,ne dao bog,desi njemu,onda dete dobija taj neki novac.pricacxe mi kad dodje. mama jo,je l vi to izdvajate ?
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 19.4.2020 15:44:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Poceli smo preko Generali da uplacujemo i stali... Nismo mogli. Vokela bih da nastavimo.
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 19.4.2020 16:56:20
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uplacujem. Stednja, a u isto vreme osiguranje u slucaju teske bolesti, nesrece... Meni su prezentivali da je bolje da uplacujemo to osiguranje nego klasicnu stednju za skolovanje. A kada dodje vreme za skolovanje od tog novca platimo skolovanje.
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 22.4.2020 9:01:18
|
|
|
|
gocic
|
Ko moze da izdvoji novac, odlično.
|
|
|
|
RE: Stednja za buducnost deteta 22.4.2020 9:14:50
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sanjaliceee, je l' to u nekoj banci ili osiguravajucoj kuci?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?