Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 5.5.2018 7:48:01
|
|
|
|
vocicana
|
Gledajuci mamu, sve sam pamtila, pa kada s mm i ja poceli da zivimo zajedno, sve je islo glatko. Mada sam oduvek skupljala recepte, pisala postupak u sitna crevca, tako mi je bilo lakse
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 25.10.2023 21:11:43
|
|
|
|
flamingos
|
Nešto od majke,a imala sam svesku u koju sam zapisivala recepte iz mladosti.I sad je čuvam.Volela sam da isprobavam(ponekad uspešno,a nekad"ode mast u propast")A onda sam se udala i postepeno sve naučila.Doduše,čovek se uči dok je živ.Uvek nešto novo saznamo.
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 25.10.2023 21:15:30
|
|
|
|
Bambino1
|
Najvise od bake, slatkise od mame, a testa sam naucila od svekrve, ona je zena ekspert za sve vrste testa. Mada sam jos mlada (dosta mladja od vecine vas ovde) i jos dosta tek treba da naucim. 🙂
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 26.10.2023 8:31:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeste da sam gledala od svoje majke, ali ne tako cesto. Ali sam od pocetka sama ucila.
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 26.10.2023 8:35:52
|
|
|
|
medamisko
|
Od majke,svekrve, sama najvise.
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 26.10.2023 10:05:19
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naucila sam tokom samackog zivota uz studiranje. Malo po malo,googl i kako se kuva gracak,kako se sprema supa i tako dalje. Makar je danas lako,sve je na dohvatm ruke od informacija,samo je bitna volja.
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 28.10.2023 9:55:22
|
|
|
|
Kata90
|
Kada smo poceli ziveti sami sa mm....
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 28.11.2023 14:18:05
|
|
|
|
Srecko47E
|
Realno gledano,ko ima volje,nacucie.U nekom periodu zivota...
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 28.11.2023 22:03:38
|
|
|
|
flamingos
|
I dan danas štošta novog naučim.Dosta vremena provodim u kuhinji.To je nešto što me ispunjava.Zahvalna sam svojoj majci što me je naučila kuvanju.
|
|
|
|
RE: Kako ste naucile da kuvate? 29.11.2023 9:24:38
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Realno gledano,ko ima volje,nacucie.U nekom periodu zivota... Uz googl,danas je sve lako.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?