Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:56:04
|
|
|
|
Shishica
|
E evo dosao je i kaze da ce se vratiti nazad Dosao je jer sam ga zvala da se druzimo, ali ce opet da ode posle Manijak! Idem sad pa cu se vratiti da kazem za meru muske sake i to.. ju evo ga
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 22:58:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Iskoristi ti to malo vremena da se opustis Vidis da si pocela da pucas po forumu
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.12.2010 23:46:12
|
|
|
|
Shishica
|
E evo me.. Pa ipak nije skroz tacno! Veci je za po glave.. otprilike tako.. E sad idem da spavam
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 24.12.2010 14:29:31
|
|
|
|
caca81
|
Žene vi ste stvarno lude-pozitivno. Ismejah se tako slatko...a sa d istina na sunce. Meni je mm jedini muškarac pa ne mogu da ga uporedim sa nekim, ali ima male šake, ne gricka nokte, a ono se sa mojom slaže sasvim ok.
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 9.1.2011 2:37:15
|
|
|
|
smeško
|
Pričaju dve studentkinje: Koliki je tvom dečku 8cm Ha! Nije Ha, nego Fi!!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 9.1.2011 2:40:04
|
|
|
|
smeško
|
Dužina je proporcionalna hipotenuzi pravouglog trougla čije su katete palac i kažiprst!
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 17.9.2011 21:17:28
|
|
|
|
Dove
|
E pa lude ste skroz na skroz... Duzina je iskljucivo nasledni faktor,sa oca na sina....Rekla mi moja doktorka!!!Tako da je MASALA masala,samo zahvaljujuci njihovim ocevima.
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 31.10.2011 23:33:07
|
|
|
|
Alexis79
|
Moracu da premerim ,ali nesto se prisecam i mislim da to bas i nije tacno. Nego kako se meri obim ili ti Fi posto mislim da je to veoma bitno ustvari bitnije od Ha?
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 13.11.2011 23:58:53
|
|
|
|
beboni
|
jaoj zene vi ste blesave ... nisam cula za tu teoriju o sakama,ali jesam za onu ,,kako u izlogu(misli se na nos) tako u ducanu,,... teme su vam super
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 14.11.2011 4:23:58
|
|
|
|
vukosava
|
Iz licnog iskustva - to su budalastine. Najveci sto sam u zivotu videla je od decka koji je visok 205 cm a najmanji od nekog koji je oko 170 cm. Ja licno mislim da ima veze sa visinom. A ko ima dole veliku pishu iznutra, onda njemu i treba neko sa velikom pishom. Ja sam sa ovim od 205 cm raskinula, nemam mesta za to njegovo cudo. Cula sam da se ozenio, pa izgleda da je nasao neku taman.
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 30.12.2011 21:08:39
|
|
|
|
mareboy91
|
sta sve covek ovde nece da procita
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:15:28
|
|
|
|
maca821
|
A jel se to gleda kad je u erekciji ili kako? Baš me zanima da li je to tačno, ja sam čula ono za nos, a za ovo još nisam
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:17:17
|
|
|
|
degu
|
Hm i mene zanima, nas dve Maco smo neiskusne i ne možemo ništa da tvrdimo
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:23:16
|
|
|
|
Meisje
|
moze li neko da pomogne ovim dvema devojcicama,da ih neko ne prevari ovako malde...
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:25:31
|
|
|
|
MakiJ
|
IZVORNA PORUKA: Meisje moze li neko da pomogne ovim dvema devojcicama,da ih neko ne prevari ovako malde... sad su ko crvenkapica
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:29:40
|
|
|
|
maca821
|
IZVORNA PORUKA: Meisje moze li neko da pomogne ovim dvema devojcicama,da ih neko ne prevari ovako malde... E iscepala sam se od smeha
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 0:59:09
|
|
|
|
Meisje
|
i ja sam se iscepala kad sam procitala vase postove! Zalutale crvenkapice
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 1:01:29
|
|
|
|
maca821
|
Poješće nas vuk
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 1:04:37
|
|
|
|
Meisje
|
dobicete po guzi
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 4.2.2012 11:26:08
|
|
|
|
MakiJ
|
Joj umrecu vi niste normalne Tako mlade i naivne
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 20.3.2013 13:52:10
|
|
|
|
Olga75
|
ma konacmo sam skontala kako se to meri znaci uzme on pa rasiri palac ne dole i kaziprst na dole , eeeee to je ha pa onda dodjemo do q - palac , onako bi bilo jadno i tuzno da je duzina palca , pa ajte molim vas to je nista , sta zena da radi sa 5 - 6 canitma sem da trazi nesto drugo
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.7.2017 10:17:08
|
|
|
|
Belgrade1976
|
Čitam ovu temu i sve što pomislih je.."ma da,nije bitna,..."
|
|
|
|
RE: Muška šaka i muški polni organ 19.7.2017 13:18:35
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Iz licnog iskustva - to su budalastine. Najveci sto sam u zivotu videla je od decka koji je visok 205 cm a najmanji od nekog koji je oko 170 cm. Ja licno mislim da ima veze sa visinom. A ko ima dole veliku pishu iznutra, onda njemu i treba neko sa velikom pishom. Ja sam sa ovim od 205 cm raskinula, nemam mesta za to njegovo cudo. Cula sam da se ozenio, pa izgleda da je nasao neku taman. Znaci umirem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?