Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 12:20:13
|
|
|
|
pocahontas
|
papa ti je dobar, a koliko se razumem i bris. nemoj da brigas.
|
|
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 12:44:04
|
|
|
|
jess021
|
Poc, hvala. Kontam ja da je II grupa ok, ali to sve pise u nalazu od papa testa, pa ne znam da li ukazuje na neke promene
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 12:52:37
|
|
|
|
snezap
|
i ja koliko kontam da je papa OK, e sad ne znam za ovo ostalo, ali vidim da kod leukocita stoji +, to znaci da postoji neka upala cim su oni poviseni...ali ne bih da pametujem previse, najbolje ce ti dr.reci
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 12:58:54
|
|
|
|
jess021
|
Hvala draga, ali kod dr idem tek u petak, treba da prezivim ova dva dana
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 13:01:34
|
|
|
|
branki*
|
jess,draga,kako je meni moj dr objasnjavao,rezultat ti je dobar,a ovo sto stoji navedeno-epitelne celije i jos nesto,zaboravih,normalno su prisutni kod odrasle zene,tako da ja ocekujem da ce ti i tvoj dr isto to potvrditi
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 19.11.2014 13:22:06
|
|
|
|
jess021
|
branki, nadam se i ja. Nisam se zabrinula, bas jako Samo da mi nesto ne ispomera VTO, to me bas muci.
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 1.4.2015 11:35:59
|
|
|
|
Bibilib
|
Juce mi stigao Papa test i hvala Bogu dobar je.... Samo ne bi valjalo da dobijem sekret jer zbog sekreta bio mi je los dva puta...
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 10.12.2015 10:36:15
|
|
|
|
dayra
|
Drage forumašice :) prenijet ću vam svoje iskustvo: PAPA test prije 3 godine, HPV (visokorizični) + CIN2, bipsija CIN1 Nakon toga sam godinu dana koristila slijedeću terapiju za jačanje imuniteta: Beta Gluca 1,3D (2 puta dnevno na prazan želudac), Brokula 500mg (2 puta dnevno) i C vitamin 500 mg, poslije godinu dana PAPA je pokazao HPV + ASCUS Nastavila sam sa jačanjem imuniteta sa ampulama matične mliječi, brokulom i vitaminom C, a također koristila sam i Vaginalete sa uljem ravensare. U međuvremenu sam počela da idem na fitness i da pazim na ishranu. U maju ove godine, PAPA test je bio uredan. Sretno!
|
|
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 10.12.2016 11:00:05
|
|
|
|
Cic Mic
|
Radila PAPU TEST. Da li neko moze da mi protumaci. (dosta leukocita,sluzi i eritrocita. Oskudnija deskvamacija gotovo iskljucivo celija intermedijarnog - upadljivo plikaturisane- i superficijalnog sloja i retke i pojedinacne celije dubljih slojeva PSE,kao i malo metaplasticnih celija. Vidne celije cilindricnog epitela endocervikalnog tipa norm. izgleda. Na pregledanim celijama nisu uoceni jasni znaci atipije. ) PA NALAZ: II NILM . Da li mi je nalac OK... ja ne znam sta sve ovo znaci a dr mi nije nista rekla,ovo su mu predale i rekle kontrola za god dana. veliki pozdrav
|
|
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 10.12.2016 14:00:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja se ne razumem, ali da nesto nije ok, dr bi sigurno rekla, pa bi radila jos analiza. I cim je sledeca kontrola za godinu dana, znaci sve je ok.
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 12.12.2016 14:13:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
nalaz je dobar
|
|
RE: Tumačenje PAP i CIN 16.3.2021 22:06:00
|
|
|
|
Djidj
|
Pozdrav svima, ukoliko neko ima pitanje ili zeli da se informise, evo link ka sajtu koji je meni pomogao da razumem zasto nalaz pokazuje cin1, sta je hpv i kako se moze leciti. https://www.eistria.com/hpv-virus-i-njegovo-uspesno-lecenje Trenutno sam na programu lecenja, koji podrazumeva odredjenu suplementaciju, vaginalete, korigovanu ishranu i jos par koristnih saveta. Nadam se da ce mi pomoci da se resim hpv virusa.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?