Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 19.2.2014 17:39:23
|
|
|
|
branki*
|
brat mu je predrag lakovic,takodje je umro,par godina posle njega.to je sve sto znam.
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 19.2.2014 18:22:53
|
|
|
|
isidora88
|
evo istine KLIK
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 21.2.2014 14:31:59
|
|
|
|
Olga75
|
evo linkza tekst gde o njegovoj smrti govori njegova cerka KLIK
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 7.8.2014 6:49:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nema teme samo o decijim pesmicama, sad pregledah sve strane u podforumu odgajanje. Slusamo Dragana Lakovica ali smo u poslednje vreme bas poceli mnogo vise da slusamo Branka Kockicu. I ranije smo naravno ali je sad on nekako dominantan Omiljene pesmice D su Zasto da se ruke peru? Laste Zeko zekane i td Stvarno su divne pesmice. nekako mi je Branko vise za stariju decu jer su mu skoro sve pesmice poucne dok su pesmice Dragana Lakovica saljive price, basne. Volim i jedne i druge (ne volim ove novo-komponovane iskreno vecina je glupa ali ajd nekad i njih poslusamo ali vise jer su animacije zanimljive za D nego bilo sta drugo) u svakom slucaju Dragan Lakovic, Minja Subota, Branko Kockica i Manda rulz
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 21:50:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ne znam da li on ima već omiljenu pesmu, s'' obzirom da je još malecak, ali znam šta mi volimo pa smo samim tim ubeđeni da i on to voli Zeko zekane Učimo da brojimo Eci peci pec (moja omiljena KLIK), upravo je slušam, dok on spava
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 21:54:02
|
|
|
|
branki*
|
jedna od bozinih najomiljenijih ljubav je to
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 23:46:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Skoro smo poceli da slusamo od Lakovica , do sada smo Mocarta i uspavanke ..recimo voli Ivin voz (ako se tako zove) , zeko zekane , bumbar, mis je dobio grip , razbole se lisica. ..to su neke pesmice koje sam i ja znala. Od novokomponovanih -mama voli bebu, twinkle little star, fingers ....
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 8.9.2014 23:47:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mogla bih joj opet pustati pesmice posle kupanja kao nekad, prestala sam ne znam zasto a moze nam biti lep ritual
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.9.2014 0:00:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imam novi disk Kolibri planeta, ne svidja mi se, nije nista posebno. Imam utisak da su pesme previse slozene, moderne i ozbiljne.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 22.2.2015 10:35:17
|
|
|
|
mila83
|
i ja sam cula taj novi disk KOlibirija...pa nisam bas odusevljena, mozda par pesmica...ma nema nista bez Lakovica i Kockice ! to su prave decije pesmice ! Vole moji klinci i ove druge, ali uz ove stare su propricali i prohodali i puno toga zapamtili i naucili !
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:20:19
|
|
|
|
Modessty
|
Moji vole ovu: Bolesnik na tri sprata Svakodnevno pevamo i slušamo pesmice. Nikola je već dosadan sa Razbole se lisica...
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:29:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Mod kod nas je Razbole se lisica jos uvek hit Obozavamo decje pesmice,imamo cd-ove i Dragana Lakovica i Branka Kockice.A kada je bila mala mogla je satima da slusa te decje pesmice,imam snimak nje sa 2 i po godine kako peva preko desetak pesmica jednu za drugom,dok je S kasno pocela da se interesuje sa ucenje pesmica.Ona voli da izmislja pesmice i price i trudim se da postujem njenu kreativnost Omiljene su nam Zasto da se ruke peru,Zeko zekane,Razbole se lisica,Ucimo da brojimo i najnajomiljenija Zakleo se bumbar.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:30:06
|
|
|
|
branki*
|
ovo je jedna od bozinih omiljenih,i ja je volim ljubav je to i upravo sam skapirala da sam vec pisala u ovoj temi i navela istu pesmu ,nema veze,jos uvek nam je omiljena
< Poruku je uredio branki RR -- 23.2.2015 13:31:13 >
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:35:32
|
|
|
|
mila83
|
Moji su sad malo porasli, trenutni hitovi su Ucimo da brojimo, kod bate i Kako rastu deca Leontina, kod seke...a bebac slusa sve
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 13:36:48
|
|
|
|
Modessty
|
i Danilo je voleo Razbole se lisica i Miš je dobio grip. Znači slušamo ih po milijarditi put! A uveče kad ide na sapvanje samo naredi: "Mama! Ajajajaj!" I samo čuješ Danila: " jao dosadan je! ne mogu više da slušam samo ajajajaj!"
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 23.2.2015 16:01:20
|
|
|
|
wivern
|
Mi volimo OVU pogotovo kad krene da se dere
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 3.3.2015 9:40:12
|
|
|
|
mila83
|
Moj sin se neko vreme,dok je bio mladji,plasio vuka.Jako je voleo da citamo Tri praseta i da gleda taj crtani,kada bi vuk krenuo kroz odzak da se spusta, on bi se sakrio, pile malo Onda mu je OVA pesmica pomogla da prebrodimo taj strah a bas je lepa,prava decija pesmica !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 12:20:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj 'ladno tema beba kad je nervozna jedino mix ovih pwsama je smiri Isto tako bilo i sa starijom 😊
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:29:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I maca voli "Razbole se lisica"
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:31:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajajaja samo to peva Nina
|
|
|
|
RE: Dragan Laković i dečije pesmice 9.8.2018 15:33:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Hehehe, isto, cim krenem da pevam odmah iz placa u osmeh 😊 A i meni bas budi lepa secanja na detinjstvo 😊
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?