Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 26.9.2024 12:01:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, ja mesecima koristim ovu kombinaciju za kosu, super mi se očistilo teme i kosa lepo raste (mada meni ne odgovara da brzo raste haha). Ali super stvar je što mogu da je ne operem i po tri dana što je za mene WOW! jer se moja kosa mastila čim prespavam. Sajt se zove kedrova priča, koristila sam i njihov vitamin booster za lice, odličan je.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 26.9.2024 13:42:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad cu da pogledam, bar malo da ubrzam rast. Mada, meni oduvek sporo raste kosa, zato mi kratko najvise odgovara. I meni se u jednom periodu mastila za dan. I onda ukapiram da meni kosa nije masna, nego suva, i da se zbog toga masti. Kad sam presla na sampone za suvu kosu sve se promenilo. To bilo pre vise od 20 godina 😊Sad cu da vidim Kedar...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 27.9.2024 16:46:38
|
|
|
|
17 joka
|
Pozdrav mamike drage , mi smo prvi put fasovali neki virus one su dobre imale su dva tri dana tem do 39 ciste usi ,grlo i plucaali sa nosicima bitku vodimo to krkljaju zapuseno zlo ...Na koji nacin ste se resavali slinica kod beba mi koristimo Nisita sprej, fizioloski i Sinomarin ujutru i uvece malo ih inhaliram da im bude lakse. E sad slinice smo vadili na onog noska sto se vuce ustima kupili smo danas i onaj nazalni aspirator pa cemo videti evo 2 nedelje se majemo sa tim. U utorak svakako imamo kontrolu devojke evo polako gaze umi mesec i tako mama je naravno pored umora i ona zaglavila virus pa sam vise mrtva nego ziva
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 27.9.2024 19:30:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joko, samo čistite nosiće, videćeš na kontroli kako su.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 27.9.2024 21:12:18
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,hajd da budete dobro.Ljubim vas puno.Nama dolazili kumovi.Mm je danas rođendan.Sutra mi dolaze sestra i zet.Nadam se da ste dobro.Uživajte u vikendu.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 27.9.2024 21:33:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Srecan muzu rodjendan. Joko, drzite se. Ja sam deci ispirala nos tako sto sipam pun spric fizioloski, stavim ih na stomak, uspricam u jednu nozdrvu i izvlacim tim sto ide na usta. Jos jednom sve ponovim sa drugom nozdrvom.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 28.9.2024 17:48:49
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivana.Proveli smo celi dan sa sestrom i zetom.Sad odoše.Raščistila sam i sedoh da vidim šta ste pisale.Prelep je dan,uživajte.Moje dete učilo i sad ode sa društvom u šetnju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 10:26:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro . Evo nam opet jeseni . Vreme je ludilo. Mada sam odspavala skoro do deset_,ne pamtim kad se to desilo. Sad polako da vidimo plan za danas.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 11:11:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Završila sam sa peglanjem.Dete otišlo na čas gitare,a ja da se spremam da je sačekam i odemo do Stop Shppa da kupi pidžamu,trenerke i šta joj treba od kozmetike.I sebi ću nešto da kupim,videću.Nadam se da ste dobro.Želim vam prijatan dan.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 12:01:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Častiiiiim! Dete osvojilo zlato na takmičenju! 🥇🥇🥇 Tri borbe bez izgubljene runde! Ajmo u kafanuuuuuuuu 😂🎉
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 13:07:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ubih se od plakanja od srece 🎉🙏🙏🙏🙏🙏
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 17:14:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravooooo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 29.9.2024 17:38:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Bravooooo Hvala u Ikino ime 🥰
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 30.9.2024 9:37:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanka, bravo za devojku ❤️ Sta se radi danas ? Svi ste dobro?
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 30.9.2024 11:41:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za ćeru i bravo za vas roditelje Iv, svaka čast
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 30.9.2024 14:49:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi sumiramo utiske 😁 Ne smem mnogo da pricam, da ne ureknem nesto 😂 Pu pu pu 😊Zaspli smo tek posle 3 nocas. Znaci, dobro smo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 30.9.2024 14:54:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala svima! ❤️❤️❤️ Mnogo truda, napora, udaraca, modrica i suza je bilo do juce, nadam se da ce od sad vetar u ledja da bude ogroman! Sad nema ni suza ni modrica 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 30.9.2024 20:31:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Ivka. Tek sad vidim. Samo da vam mahnem.
|
|
RE: Razgovori mama 09/24 1.10.2024 8:50:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sta se radi danas? Prelazimo u oktobar! Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 1.10.2024 8:54:32 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?