Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 7.1.2018 13:38:50
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja to nisam znala zaista. Po tabelama koje imam (a svaka svoju politiku vodi),uglavnom stoji 12+.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 8.3.2018 10:42:25
|
|
|
|
Dora89
|
Mislim da su svi jaki alergeni prebačeni na 12+. Koliko znam, nema ništa od hrane što može tek posle 2. rođ.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 8.3.2018 10:43:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo dosta kasno probali, i to vrlo malo kroz neku hranu. Nesto ih ih ni ne voli
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 0:36:10
|
|
|
|
flamingos
|
Voli ih,ali samo na pici-druga varijanta ne prolazi😀
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 1:10:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi jedemo sampinjone. I na pici i dinstane sa makaronama. I i pitu sa sampinjonima i u mafine. Ma sve moze.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 8:38:53
|
|
|
|
lepic
|
Mkj nece ni da proba, kaze ljigavo.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 8:40:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Posle godinu dana recimo. Moje ni dan danas ne vole.
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 8:42:34
|
|
|
|
mardzy
|
Retko koje dete jede pecurke. Moji poceo da ih jede sa 10 god. I to samo na pici
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 9:09:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Preporuka lekara je nakon druge godine sve gljive.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 9:11:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Je l'? Eto ni to nisam znala.
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 9:18:30
|
|
|
|
mardzy
|
Da davati posle dve godine a u kasicama za bebe sa teletinom ima sampinjona. Juvitanina kasica...
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 11:12:48
|
|
|
|
Slavkic
|
Moji su poveli s 3 godine
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.12.2019 14:57:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cim smo uveli pizzu kao jelo eto i sampinjona 😁
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 16.12.2020 21:10:52
|
|
|
|
BMaja
|
A zbog čega konkretno ne smeju da jedu pečurke?
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 11.1.2022 20:29:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jede. I gulas i picu i sa jajima. Retko salatu.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.1.2022 11:47:53
|
|
|
|
Bambino1
|
Retko mu dajem, ali napravim pitu sa sampinjonima i nju jede, ali pojede jedva jedno parce. Picu mu pravim bez sampinjona. Prvi put sam mu dala sa oko godinu ipo.
|
|
|
|
RE: Da li deci davati šampinjone? 12.1.2022 14:56:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
I ja spremam pitu ali ih ili bas bas aitno iseckam ili imam neki recept gde se blendiraju sa prazilukom i bude kao burek sa mesom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?