Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Proslava Half birthday / 6 meseca 18.11.2019 23:06:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivkin polu rodjendan pao na sam Uskrs te godine. Slavili ga nesvesno hteli ne hteli 😂
|
|
|
|
RE: Proslava Half birthday / 6 meseca 18.11.2019 23:25:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi ga nismo ,,slavili" ali smo tog dana kao ,,obelezili" polu-rodjendan... vise zato sto starija cerkica stalno pitala, koliko U sad ima, koliko U sad ima... pa kad amo joj taj dan objasnili, ona je dugo govorila - moja sestra sad ima 0 i po godina
|
|
RE: Proslava Half birthday / 6 meseca 19.11.2019 9:06:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam pravila tortu, došli su moji na klopu, fotkali se. Ništa specijalno, samo smo obeležili.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Proslava Half birthday / 6 meseca 19.11.2019 9:55:23
|
|
|
|
nata11
|
Tako i ja planiram Ana. Vise da imamo fotke za uspomenu i preslatku torticu.
|
RE: Proslava Half birthday / 6 meseca 19.11.2019 10:13:36
|
|
|
|
bubulence
|
Nismo slavili ali mi se dopada ideja 😁
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?