Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 5.6.2019 19:09:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Bas mi se dopada pesmica! 🙂
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 13:43:30
|
|
|
|
gugutka
|
Slatko skroz I mi smo sada u istom sosu, prilagođavanje na novog člana, stariji brat nije ljubomoran za sada, ali jeste zbunjen ponekada, kanališe za sada tu energiju na pravi način. Voli seku
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:14:29
|
|
|
|
nata11
|
Slatks pesmica
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:19:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihihi baš je dobra
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:23:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Isto i kod nas IZVORNA PORUKA: gugutka Slatko skroz I mi smo sada u istom sosu, prilagođavanje na novog člana, stariji brat nije ljubomoran za sada, ali jeste zbunjen ponekada, kanališe za sada tu energiju na pravi način. Voli seku
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:25:09
|
|
|
|
Maraj
|
Nasa beba ima 10 meseci...obozava starijeg brata...ali brat je ljubomoran. Ne bas cesto...al vidi se iz postupaka da jos uvek sestru,prihvatio nije
< Poruku je uredio Maraj -- 6.6.2019 14:26:24 >
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:32:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni su rekli da očekujem, da krene, ljubomora .. S oseća, kada njoj nešto pričam omah uleće u sobu, grli me, traži pažnju...ali prema njoj je divan.
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:35:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Pesmica je super
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:44:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super je pesmica ❤️
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 14:53:36
|
|
|
|
lesica
|
"Stiže brat, biće rat" Ja mislim da bi ovo bio savršen opis, i savšen naziv. Slatka pesmica skroz.
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 6.6.2019 21:24:04
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR "Stiže brat, biće rat" Ja mislim da bi ovo bio savršen opis, i savšen naziv. Slatka pesmica skroz. Slažem se,sve je to tako slatko,da su živi i zdravi.
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 7.6.2019 14:05:36
|
|
|
|
mama ivane
|
Super pesmica bas mi se dopada
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 8.6.2019 12:32:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas zanimljiva pesmica,deci se ce svideti
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 10.6.2019 8:05:56
|
|
|
|
nikann
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR "Stiže brat, biće rat" Ja mislim da bi ovo bio savršen opis, i savšen naziv. Slatka pesmica skroz. ovako bice pre.
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 11.6.2019 21:33:00
|
|
|
|
physio70
|
Sjajna pesmica
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 11.6.2019 22:16:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel slusate
|
|
|
|
RE: Stiže brat – nova zabavna animirana pesma... 2.8.2019 6:15:52
|
|
|
|
Duškić
|
Bas je pevljiva ova pesmica.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?