Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 20:55:43
|
|
|
|
jess021
|
Les, sta je PPB?
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 20:56:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Les, sta je PPB? Ahahhaahahhahaahahhaa, ja tebe obožavam 😂😂😂
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:02:59
|
|
|
|
lesica
|
Jess, kako šta Pa polno prenosive bolesti ofkors
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:11:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
lepo napisi STD
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:16:23
|
|
|
|
lesica
|
Aha, pa tek onda da napravim zabunu
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:18:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Slavonsko tamburasko drustvo
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:20:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Slavonsko tamburasko drustvo sexualy transmitted deseases
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 21:23:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Umirem od smeha 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 23:19:21
|
|
|
|
jess021
|
Sad sam se postidela Doticna tako nesto uopste nije spominjala, pa sam se skroz zbunila. Eto, da se malo opravdam.
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.8.2018 23:41:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Slavonsko tamburasko drustvo hahahahahahahahahahahahahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 27.8.2018 20:01:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: mama Jo Slavonsko tamburasko drustvo hahahahahahahahahahahahahaha Hahaha pa ovde turka vila...bas sam se tabivala sad citajuci temu iz pocetka
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 27.8.2018 20:16:22
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: mama Jo Slavonsko tamburasko drustvo hahahahahahahahahahahahahaha Hahaha pa ovde turka vila...bas sam se tabivala sad citajuci temu iz pocetka Anck, da si i ti bila tu taj dan, verujem da bi bilo jos ludje
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 27.8.2018 20:18:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja boze sta sam napisala...totalno nepismena Sto neko rece Luda kuca!
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 27.8.2018 20:51:18
|
|
|
|
AnaTamara
|
Kad god udjem na RR, svasta novo naucim 😂😂😂 ovo je hit 🤣
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 28.8.2018 11:15:05
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Elem, labilna, pusti ti što ove žene pišu. Čim nije bilo krvi, nevina si sestro slatka. Samo opušteno, uživaj, neće doći do trudnoće, čim nije probijen ulaz do materice, ne brigaj. Jedino da povedeš računa o PPB, a za to možeš i neki od prirodnih načina da koristiš, tipa limunov sok, i kosti crne mačke, a štiti i od trudnoće. IZVORNA PORUKA: lesica RR Nego, ček da ti napišem recept za protivu trudnoće i PPB, a taj đuvegija kada se već volite neka ubacuje do pola i nema brige od gubljenja trudnoće. Sunce ti poljubim blesavo, pljunula sam kafu po tasturi na poslu!
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 28.8.2018 12:23:53
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja ne verujem da ovakvih tema ima
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 10.9.2018 21:06:40
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Inace, kondom glavu cuva. Mogu da se kladim da ce da odu i kupe pakovanje kondoma i da navuku na glavu He ovo sam htela da napisem Ja...
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 23.10.2018 9:06:21
|
|
|
|
Dora89
|
Žene, a jel'' ste sigurne da se neko zeza? Šta ako je devojka stvarno uplašena, a vi je zezate? Mene ne bi čudilo da je svaka reč njene poruke istina. Deca o seksu danas znaju sve osim onoga što bi trebalo. Pun internet gluposti. A i ne sumnjam da je devojci lakše da pita za savet nepoznate ljude na forumu umesto da otvoreno popriča sa majkom, sestrom, tetkom ili drugaricom, takvo je vreme!
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 23.10.2018 9:15:50
|
|
|
|
Maraj
|
Joj dora, nemoj da si naivna. Pa i ta deca mnooogo vise danas znaju bas zbog tog interneta.
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 23.10.2018 18:29:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Procitaj celu temu
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 23.10.2018 23:58:18
|
|
|
|
Dora89
|
Ma, sve iščitah i ne verujem! Devojka je baš bila zblanuta kad je isto pitala i na Krstarici, i sad ju je sramota zbog gluposti. Ali odgovor sa Krstarice 🔝🔝🔝😂😂😂
|
|
|
|
RE: Da li sam jos nevina ili ne i da li sam t... 24.10.2018 12:19:53
|
|
|
|
veselicaa
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?