Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 4.8.2017 18:36:10
|
|
|
|
nata11
|
Idemo na vikend posto nam je blizu. Ne ocekujte neki provod ovo je bas banja za odmor. Mala, mirna taman da upotpunite vreme sa jednim nocenjem. Za duze nije.
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 4.8.2017 20:07:16
|
|
|
|
choopa choops
|
Nisam nikad bila, mada mi je tata iz Topličkog kraja. Oni su išli i oduševljeni su. Poći ću i ja na izlet kad jednom uhvatim vremena
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 25.8.2017 9:32:06
|
|
|
|
lesica
|
Mi idemo ovaj vikend, samo ovaj put sa decom Ima tu u okrugu što šta još za videti i obići.
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 25.8.2017 9:55:46
|
|
|
|
medamisko
|
Mi idemo do Lukovske banje za vikend, a do Proloma smo isli vise puta i super se odmorili i de a se lepo okupala i uzivala. Bili naravno i do Dj.Varosi.
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 26.8.2017 10:06:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam iz Kursumlije,pre nekoliko dana smo bili u Prolom Banji, prelepo je.A u Djavolju Varoš sam bila prošle godine, ovog leta nismo išli. Ne stižemo od posla inače bi rado otišla, često pogledam slike, fenomenalne su. Les svracate u Kursumliju možda? Duskic ti si još ovde? Izvolite kod mene na kafu ,ja sam ovde do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 1.9.2017 16:47:22
|
|
|
|
Duškić
|
Suzi, nisam ni videla da si pisala. Rado bih popila kaficu sa tobom, valjda se vidimo neki put. A dodjoh da prepirucim "Dva Ambara" , ko ide put Djavolje varosi, jagnjetinu ispod saca morate probati odlicna je. Kao i gulas. A ambijent je prelep.
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 12.9.2017 12:15:34
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Zelja mi je da idem u Djavolju varos!! Nadam se sledece godine cemo svo troje da idemo na odmor po Srbiji
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 26.6.2018 7:24:10
|
|
|
|
Duškić
|
Sad kad odem kod mojih obavezno u obilazak, treba i rodjaci da nam dodju iz Nemacke pa pravac Prolom
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 26.6.2018 7:50:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Volela bih da odem da vidim.tu Djavolju varos
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.6.2018 22:02:34
|
|
|
|
lesica
|
Đavolja varoš je fantastična! Uopšte priroda na tom potezu je prelepa. Prolom banja takođe. Računam da ćemo u avgustu neki dan naleteti. A ja za one koji nalete u ove predele imam takođe preporuku za kafanu Božiji Raj. Pastrmka na žaru - neprocenjiva!
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.6.2018 22:41:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Skoro sam gledala slike Djavolje Varosi. Stvarno neverovatna priroda!
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.6.2018 22:59:57
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Duškić A dodjoh da prepirucim "Dva Ambara" , ko ide put Djavolje varosi, jagnjetinu ispod saca morate probati odlicna je. Kao i gulas. A ambijent je prelep. Preporuka i od mene. Odlicna klopa! Pre nekih mesec dana smo isli do Djavolje varosi. Svratili i do Prolom banje, doduse na kratko. Lako lep izlet. Djavolja varos je jako interesantna, priroda je u okruzenju bas lepa, fino je uredjeno i ono sto me je iznenadilo je da ima dosta turista, cak i stranaca.
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.6.2018 23:07:09
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nisam bila a tako bih volela. Bas je fascinantna Djavolja Varos
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.6.2018 23:11:53
|
|
|
|
lesica
|
E da, htedoh da žvrljnem još da na putu do Prolom banje/Đavolje varoši, na potezu ka Kuršumliji, i u Kuršumlija, ima još koješta za videti. Pločnik, Rimsko terme, pojedine kule, više manastira i crkvi. U suštini, vrlo lep izlet jednodnevni/dvodnevni, zavisno od organizacije.
< Poruku je uredio lesica RR -- 28.6.2018 23:12:36 >
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 27.8.2019 9:46:59
|
|
|
|
Duškić
|
< Poruku je uredio Duškić -- 27.8.2019 9:49:58 >
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 27.8.2019 12:33:44
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Ovo je na putu ka Djavoljoj varosi. Kafanica. Pored izvor.
< Poruku je uredio Duškić -- 27.8.2019 12:35:47 >
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.8.2019 7:46:02
|
|
|
|
tacatic
|
Planiramo za desetak dana do Prolom banje. Javicu utiske.
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.8.2019 7:47:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Prolom banja je super, mi smo u hotelu bili, ali pre renoviranja.. sada je i onaj bazen ispred, bas prelepo!
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 28.8.2019 7:51:13
|
|
|
|
Duškić
|
Bili smo na bazen u vise navrata..i na cuvenu jagnjetinu. Odlicno.
|
|
|
|
RE: Prolom Banja, Djavolja Varoš 8.9.2020 15:39:13
|
|
|
|
mikica88
|
Bili smo i do Djavolje varosi, predivno, sta priroda stvori. Prijatni ljudi, kupili likere od drenjina i malina. Slike neverovatne.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?