Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Interaktivne školske table 9.12.2015 15:54:01
|
|
|
|
Maraj
|
Ivanka mi imamo u skoli jednu. Onda naravno stoji u biblioteci. Pa kad neko hoce da je koristi premesta cas u biblioteku. Lepo je imati je. Pruza izvanredne mogućnosti nastavnicima koji "barataju sa internetom" Nastava je mnogo ociglednija. ne znam koje je marke. Nama je Telekom darovao
|
|
|
|
RE: Interaktivne školske table 9.12.2015 16:11:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maraj, ajde molim te vidi koje je marke pa da izgooglamo. Ne mozemo da se odlucimo koju da uzmeno. Ja sam nekad radila sa jednomint tablom ali niko nije bio zadovoljan, a ne secam se koje je marke bila.
|
|
|
|
RE: Interaktivne školske table 10.12.2015 10:45:49
|
|
|
|
Modessty
|
Vidim da ih ima u win win. Mi to nemamo na faksu jer je skupo. jesi videla ove - iBoard IB88WR a ima i ovo http://www.fbsoft.rs/proizvod.php?cid=79&id=28254
< Poruku je uredio Modessty RR -- 10.12.2015 10:52:36 >
|
|
RE: Interaktivne školske table 10.12.2015 11:01:27
|
|
|
|
tekilica
|
Mi smo ih imali na faksu, ali je, bar sa nasom klasom, samo jednom upotrebljena. Ne umemo ni da koristimo ono sto nam je na raspolaganju.
|
|
|
|
RE: Interaktivne školske table 10.12.2015 15:35:21
|
|
|
|
Maraj
|
Ivanka ja sam sad na porodiljskom pa ne mogu da proverim koje je marke. Al mislim da je to tabla ko tabla...bitan je taj program koji se instalira u kompijuter , koji ti koristis onda na pametnoj tabli. Videcu prvom prilikom kad budem isla do skole koje je marke
|
|
|
|
RE: Interaktivne školske table 10.12.2015 15:38:49
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: tekilica Mi smo ih imali na faksu, ali je, bar sa nasom klasom, samo jednom upotrebljena. Ne umemo ni da koristimo ono sto nam je na raspolaganju. E to je zato sto imas ljudi koji jednostavno ne zele da se nadogradjuju tj ne zele kontakt sa tehnologijom vec se drze stare skole-papir , olovka , tabla i to je to. A to sto je deci ociglednije i zanimljivije da prate nastavu koju im pruza tehnika to njih ne zanima.
|
|
|
|
RE: Interaktivne školske table 10.12.2015 16:25:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dugovala nam jedna firma za kurseve jis od prisle godine, nista nisu platili, sad ih tuzili pa uplaceno pre neki dan, i sad, u sta da se ulozi novac, u pametnu tablu. Mi imamo dosta tih multi romova za interaktivne table, koristimo ih na kompjuteru ali to nije to.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?