Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.3.2018 15:36:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja mislim da je nemoguce ne dati detetu... borila sam se da sto kasnije proba... naravno da voli da jede slatko, pa svako ko nam dodje donese joj nesto slatko, zato sam i napisala da kontrllisem jer verovatno bi mogla da pojede i vise... ponekad kad i pojede vise odmsh se odrazi na kaku... ali da svaki dan pojede nesto slatko to da...
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.3.2018 15:40:19
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam L dala sa godinu i 2/3 meseca. I to je mm navaljivao. Prvo sto je probao je bila cokoladna bananica. Sad ne bira. Najvise voli hranu crne boje. Odma zna da je cokolada u pitanju
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 11:29:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Tek nakon 1. rodjendana smo joj dali secer, ali nije pokazivala neku preteranu zainteresovanost. Ni dan danas nije luda za slatkisima, kupuju joj non stop ali uzme kockicu i to jo to..
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 12:57:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma moja voli... i trazi nekada, trudim se da joj dajem sto manje. A, evo, sad i sladoledi krecu...dosli smo iz parkica, sva deca jedu pa sam morala i njoj da kupim ner je navalila...
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 3.5.2018 13:09:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Moja cokolade nece a sladoled obozava :) i ona trazi ali je grlo nesto zeza i kaslje pa joj jos uvek nisam kupovala, zao mi je al me strah da je ne iritiram dodatno.. Bas jedva cekam da otvorimo i mi sezonu :)
|
|
|
|
RE: Čokolada-kada prvi put dati detetu čokolada 8.5.2018 9:30:32
|
|
|
|
Bunnyca
|
Cerka probala za prvi rodjendan,malo coko torte, od tada ,pa evo i dan danas voli slatko.Sin ima 10 meseci i ne voli slatke ukuse, vise voli neutralne ukuse i mesoooo Probao malo sladoleda i pljuvao, slag takodje, bas nista slatko nece
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?