Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 11.2.2010 10:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi danas kupujemo poslednju!
|
|
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 1:17:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao kod nas ovo nema A sto se tice skupoce, ja sam kod nas uzmala knjige iz Vijesti, ali u njihovoj poslovnici, nakon sto prodje neko vrijeme. Onda ti ne neaplacuju cjenu novina(ja novine ne citam), nego samo knjigu. Tako sam umjesto 3.50e, placala 3.00e. Nije malo 0.50e * 30 kniga =15eura Probajte se raspitati da li mozda moze i gore tako?
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 1:23:49
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Jao kod nas ovo nema A sto se tice skupoce, ja sam kod nas uzmala knjige iz Vijesti, ali u njihovoj poslovnici, nakon sto prodje neko vrijeme. Onda ti ne neaplacuju cjenu novina(ja novine ne citam), nego samo knjigu. Tako sam umjesto 3.50e, placala 3.00e. Nije malo 0.50e * 30 kniga =15eura Probajte se raspitati da li mozda moze i gore tako? Ovo je cena bez novine,samo knjigu dobijes.
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 1:25:53
|
|
|
|
choopa choops
|
A tako. Kod nas nisi mogao na kioscima da kupis knjigu bez novina.
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 9:27:16
|
|
|
|
Anoniman
|
choopa, mislim da možeš da naručiš sve knjigice, pogledaj na blic.rs, ako ne piše ništa, pošalji im e-mail.
|
|
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 9:36:40
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje,a da li znate gde mogu da kupim Diznijeve crtace???
|
|
RE: Diznijeve priče od danas na kioscima 2.3.2010 12:30:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Kopiraću tvoje pitanje u temu o crtaćima.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?