Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Temperatura i spavanje 10.3.2015 15:10:43
|
|
|
|
acalukic
|
moja zena je pustala onog trenutka kad krene da padne temp dotle su bili budni
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 22.12.2016 10:08:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uglavnom je i tako, dok spavaju raste T Zato pred spavanje ako ima ikakve male T , oko 38 dam sirupic i mirna sam. Naravno uz proveravanje bar jos dva puta u toku noci.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 22.12.2016 10:17:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kad je gadan virus , t zna da se odrzi i bez obzira na sirup pred spavanje...desavalo se cesto da nocu gori, bukvalno mi dodje da je budim i vodim na tusiranje.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 22.12.2016 10:19:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To da, ali kad bas zaglavi. Moja T je kao mala sa 2-3 god. bila haos. temperature preko 40, sirup ne deluje pa tusiranje i masiranje naredna 3 sata kad mogu dati drugi sirup za spustanje.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.12.2016 10:20:20 >
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 22.12.2016 10:41:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oooh, isto...u periodu od 14m pa do 2-ge god mislim da je najteze podnosila temperaturu. Sve preko 39, nisu delovali ni brufen , ni paracetamol pa smo kombinovali i cepice.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 22.12.2016 10:50:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ona je bas bas bila baksuz. Sa 14 meseci 5 dana temperature ni doktori nisu mogli da joj skinu. Pa zaglavili u H. Isla do 42...uhh ne volim ni da se setim.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 13.7.2017 15:36:43
|
|
|
|
emicaa
|
Moja djeca nikad nisu zbog temperature nisu spavali.Koliko god da je visoka.Zaspe tek kad im spadnu na 38 najmanje.Ne zato sto im ja nisam dala nego valjda su takvi.Dora i da ima temperaturu preko 40 skace kao majmunce.
|
|
RE: Temperatura i spavanje 23.2.2018 13:22:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Moja djeca nikad nisu zbog temperature nisu spavali.Koliko god da je visoka.Zaspe tek kad im spadnu na 38 najmanje. Moji se umire jer ih T slomi pa onda i zaspu. V se jutros ususkao kod mene na grudi i na kraju zaspao.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 23.2.2018 13:30:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mene je temperatura bila isprepadala jer nisam znala da su bebe sanjive.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 23.2.2018 18:09:19
|
|
|
|
mama Jo
|
I J.je uvek pospana zbog temp... a mislim da ih i sirupici za temp.malo uspavaju 😊
|
|
RE: Temperatura i spavanje 23.2.2018 20:00:40
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mislimo onda isto mama Jo. Doduse ja sam davala samo Paracetamol
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 7.3.2018 10:05:56
|
|
|
|
Dora89
|
Pospani su i bez sirupa, kao omamljeni. Živnu kad temperatura malo spadne.
|
|
|
|
RE: Temperatura i spavanje 7.3.2018 10:08:39
|
|
|
|
Sarav
|
Moje su pospane kad im je temperatura oko 40, na sve ispod toga se igraju samo im se okice cakle
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?