Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 25.2.2018 23:56:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nego da se vratimo na temu. Da li jedna od nas dve ikada spava?
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 19.4.2020 15:56:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam vrlo nervozna i napeta i jako tesko funkcionisem. Trenutno sam u toj fazi. Samo ne mogu da otkrijem uzrok moje nesanice
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 19.4.2020 17:32:22
|
|
|
|
flamingos
|
Kod mene se smenjuju nesanica i lepo prospavane noći,ali navikla sam na to-noćima lepo spavam,nakon toga kreće nespavanje i tako u krug.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 15:21:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nego da se vratimo na temu. Da li jedna od nas dve ikada spava? Nadjem svoj odgovor iz 2018 godine :) Ni sad nije bolje. Uhvatim sebe da se dopingujem pred peglanje. Popijem Guaranu,koju inace ne pijem,ali me drzi i posle ne mogu da zaspim satima. ...ali je kuca sredjena.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:06:04
|
|
|
|
flamingos
|
Ja noćima loše spavam.Preturanju nigde kraja.Dođe mi da ustanem i popijem kafu,ali kud ću tako rano?A baš da peglam...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:13:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja dobijem uvece elan,jer vikend hvatam za porodicu. Radim tokom nedelje,veci deo grada sam na poslum,pa ne dam i vikend.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:20:24
|
|
|
|
flamingos
|
Ako,nekada sam i ja volela da radim noću.U mlađim danima.Sad mi je noć za odmor(ukoliko uspem da zaspim).
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 6:49:46
|
|
|
|
flamingos
|
Noćas se probudim i ništa od sna.Krenu misli,jedna za drugom i nigde kraja.Eto-kad ne mogu da spavam,ja razmišljam,Baš sam loše spavala.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 8:10:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja vise nocu ne razmisljam. Ode to predaleko... Koja caa vina uztihu muziku,kada mi se ne spava je ok,ali sve ostalo... Ne mogu.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 8:34:05
|
|
|
|
flamingos
|
Ni ja neću da razmišljam noću,ali jednostavno je tako.To je jače od mene...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 9:50:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
To ide nekako pred spavanje,dzabe opiranje.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 10:54:17
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E To ide nekako pred spavanje,dzabe opiranje. Tačno znam kad neću moći da zaspim zbog raznih misli.A ne pijem kafu kasno.Nego-tako je,kako je.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:15:34
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni kafa ne smeta,mogu je usvako doba.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:19:01
|
|
|
|
flamingos
|
Isto.Mada kažu-ne može da zaspi,ako kasno pije kafu.Meni to nikad nije bio problem.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:21:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Cula sam to od dosta ljudi... Kofein...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 15:15:16
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Cula sam to od dosta ljudi... Kofein... Pa tako kažu.Ali,to za mene ne važi.Mogu da popijem kafu pre slavanja i da odmah zaspim,a mogu da je ne pijem posle 16 h i opet-nema sna.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 15:25:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Popijem kafu i mogu u krevet. Pogotovo kad je zima. Topli nes i hop u krevet.Nemam problema sa tim. Mogu da spavam i sedeci,zapravo.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 17:24:56
|
|
|
|
flamingos
|
Prosto me hvata strah.Sve razmišljam hoću li noćas spavati kako treba?A možda i zaspim?Opet da ne bude da mašimo temu-ako ne mogu da spavam okrećem se,razmišljam,pa tako dočekam zoru.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 3.11.2023 7:54:40
|
|
|
|
flamingos
|
Ustadoh noćas,ne mogu da spavam,pa se opet vratih u krevet i samo sam bez veze ležala.Prehlada u najaviVerovatno zato noćima lošije i spavam.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 3.11.2023 9:25:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nocas sam sedela do pola 2.Pas je lajao u komsiluku bez prestanka... Izlazila sam sto puta da vidim zasto,da ga umirim,doduse preko terase. ...i prodje noca,a ja kao preparirana.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 4.11.2023 7:20:27
|
|
|
|
flamingos
|
Noćas sam ustala,popila lek protiv glavoboljr i sedela u dnevnoj sobi,pa se vratih u krevet.Ali,ne vredi.Ubija me glavobolja,pa sam se preturala i bolje da ustanem,kad već ne mogu da spavam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?