Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:26:33
|
|
|
|
mamanp
|
Poludeli smo skroz naskroz. Lubenica u obliku piramide. Bice jos i paradajz u obliku Ajfelovog tornja.
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:27:53
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:28:57
|
|
|
|
magnetic
|
400 dolara?Ja je ne bih jela ni da mi ja dzabe daju ,sve sto nije prirodno meni se gadi
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:30:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magnetic 400 dolara? evra
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:31:03
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: magnetic 400 dolara? evra Ludi su.
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:33:27
|
|
|
|
prolece
|
ma, draga, nije to ništa specijalno. možeš i ti da zasadiš lubenicu dok je još mala ubaciš u balon od 5l (od Rose ili bilo koje drugevode) i kad poraste dobiješ četvrtastu
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:34:16
|
|
|
|
dadaa
|
ja sam citala pre par godina da su napravili i kockastu lubenicu..fazon je u tome valjda gde je stave kada pocne da raste..kao u neki kalup..
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
To su pravili zbog lakseg i jeftinijeg transporta (cetvrtaste).
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:41:12
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: prolece ma, draga, nije to ništa specijalno. možeš i ti da zasadiš lubenicu dok je još mala ubaciš u balon od 5l (od Rose ili bilo koje drugevode) i kad poraste dobiješ četvrtastu I onda lupis neku dobru cenu i obogatis se
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:47:29
|
|
|
|
prolece
|
eto ideje za sledeću sezonu!
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 13:07:50
|
|
|
|
guppy RR
|
baš sam se smejala toj piramidi lubenici... o šta sve ljudi izmisle da dođu do para... a šta su tek neki spremni da plate, da se pokažu kako imaju prvi i jedini na svetu. ja volim onu pravu "domaću" lubenicu koju Somborom dovoze ljudi... čisto radi uspomena na vreme kad sam bila devojčica... ... ispred dva konja, iza puno lubenica, a ulicom se čuje "Ooooooooooooooooo lubenicaaaa!"
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 26.7.2009 22:17:04
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kaze Daki : JESAM TI REKAO A TI MI NE VERUJES
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?