Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 20.7.2009 23:36:59
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam napravila Roku pješčanik u dvorištu,(uz malu pomoć mm ) Baš voli da se igra u njemu, ima kantice koje su u obluku dvorca ili kule, lopatice i sva čuda. Ponekad mu pokvasim pjesak baš da vidi kako je bolje raditi sa vlažnim pijeskom. Inače kad mu skinem pempu pjeska bude i u guzi ali je bitno da on uživa Na moru, gdje idemo ove godine je pješčana plaža ,baš sam je s namjerom tražila i našla
< Poruku je uredio Lu RR -- 30.3.2011 10:55:59 >
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 20.7.2009 23:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
I Luka voli! Zato i volim da ga vodim na Štrand! Kod moje mame ima peščanik, kupila ga je u Merkatru, u obliku žabca, pa ima poklopac dase zatvori kada završi igranje.
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 21.7.2009 15:23:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno da ovakve stvari kao što su na slici ne prave deca, ali sam morala da vam ubacim sliku da vidite kako je fenomenalno!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 21.7.2009 15:26:06 >
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 21.7.2009 15:31:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja uzivam da se igram u pesku, i da gazim po barama, i da se igramo sa lutkama, i lastis... To sto sam mama sada mi je super pokrice
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 17.8.2009 8:02:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo slikala sam Lukin peščanik:
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 18.8.2009 16:51:05
|
|
|
|
branka10
|
Ovaj pescanik izgleda super, gde si ga nabavila? A za decu je preva radost da se igraju u pesku.
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 18.8.2009 18:31:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da ga je mama kupila ili u Uradi Sam ili u Merkuru.
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 28.9.2011 13:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo obožava pesak Nabavili smo traktorsku gumu, lepo je oribali, ofarbali i napunili peskom u dvorištu kod bake Mogao bi satima da kopka po njemu
|
|
|
|
RE: Igranje u pesku je korisno za decu 28.9.2011 17:05:32
|
|
|
|
Lu
|
Nina super ideja
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?