|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Plagiocefalija: Sindrom “zaležane” glave
30.4.2012 23:13:16   
Yula
Hvala Mina, malo sam se potrudila i u medjuvremenu nasla. Da, kapiram, znaci bez mleka i mlecnih proizvoda. Da li to znaci da bi nesto iz mleka moglo da stvara te probleme koje za posledicu mogu imati i fatalan ishod?

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 51
30.4.2012 23:13:21   
Anoniman
Mene bilo sramota da pitam... user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 52
30.4.2012 23:14:43   
minavb

IZVORNA PORUKA: minavb

Rade se istraživanja koja tdokazuju da SIDS i ALTE više imaju veze sa opioidnim peptidima mlečnih proteina, GERom, neurološkim problemima, metaboličkim i kardiovaskularnim poremećajima i zlostavljanjem, nego sa pozicioniranjem bebe.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 53
30.4.2012 23:15:31   
Yula
Vidis Tash da ko pita - ne skita user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 54
30.4.2012 23:17:37   
Yula

Rade se istraživanja koja tdokazuju da SIDS i ALTE više imaju veze sa opioidnim peptidima mlečnih proteina, GERom, neurološkim problemima, metaboličkim i kardiovaskularnim poremećajima i zlostavljanjem, nego sa pozicioniranjem bebe.

Ok, i sta onda? Kako se postaviti prema tom problemu kod malenih beba? Iskljucivo dojenje do godinu dana a majka na eliminacionu dijetu bez mleka i mlecnog?
Odosmo u off, ali ovo je veoma vazna tema, meni pogotovu jer mi je dete bilo osetljivo na kravlje mleko ( nedokazano, ali pod sumnjom ) a sada jede sve mlecno.

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 55
30.4.2012 23:25:02   
minavb

IZVORNA PORUKA: Yula

Ok, i sta onda? Kako se postaviti prema tom problemu kod malenih beba? Iskljucivo dojenje do godinu dana a majka na eliminacionu dijetu bez mleka i mlecnog?
Odosmo u off, ali ovo je veoma vazna tema, meni pogotovu jer mi je dete bilo osetljivo na kravlje mleko ( nedokazano, ali pod sumnjom ) a sada jede sve mlecno.

Volim kad sama odgovoris na pitanje. Totalno pokvarismo temu i to nije u redu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 56
30.4.2012 23:35:37   
Yula
Hvala Mina, ovo mi mnogo znaci jer planiram jos dece da imam user posted image a znacice i onima koji se budu plasili da bebe stavljaju na bok da spavaju, ili stomak user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 57
30.4.2012 23:47:28   
vukosava
Moja je spavala od rodjenja na ledjima dugo dugo i jeste imala ulubljenu glavu na pocektu na jednom mestu nakon rodjenja ali se sve to vremenom normalizovalo i sad je normalna. Sad najsladje spava na stomaku.

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 58
2.5.2012 10:49:15   
Anoniman
Evo kako spava sad sa deset i po meseci:

user posted image

Može biti da grešim, al mislim da je sve stvar navike...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 59
2.5.2012 19:23:57   
Mariya
user posted image malo, kako je slatka.
Lu od prvog dana spava na leđima, ja je postavim na stranu, ona se za nekoliko minuta izvrpolji i ostane da leži na leđima. ja je vratim na bok, ona opet na leđa. Nije imala kosu na potiljku od ležanja, ali glava joj nije pljosnata, naprotiv, baš tu na potiljku je ispupčena, baš kao i moja glava. Ne može protiv genetikeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 60
2.5.2012 22:53:06   
Yula
Ne treba zaboraviti da je veoma vazno kako beba provodi vreme u budnom stanju, ako je na stomaku, ili se nosi, to mnogo znaci. Ali ako i preko dana lezi u lezaljkama, kolicima, ljuljaskama, onda joj ne gine plagiocefalija. Sad, nekome je to ok, nekome ne, vazno je da je to uglavnom stvar estetike. Nista vise.

Gae, ovo tvoje detence je preslatko! Samo da je covek gnjavi i cmace, zar ne?

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 61
2.5.2012 23:50:10   
Anoniman
Hvala, Yulo. I tvoj mali plavičasti dečak je meden, on stvarno izgleda mnoooogooo starije, pravi momak!

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 62
3.5.2012 0:33:00   
Yula
Hvala user posted image Ma, ja volim tako da ga oblacim, kao velikog decacica. A i jeste veliki user posted image

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
13.12.2024 13:20:22   
dunja RR
Imam i ja malo spljoštenu glavu pozadi, ali mi baš zbog toga kratke frizure stoje odlično (ne baš na ćelavo, to mi ne ni stajalo, a ne bi to ni nosila), ali zato mi rep stoji užas. Mislim na rep sa trakom, sa šnalom deluje ok, jer šnala prikrije taj mali nedostatak user posted image Iskreno, laknulo mi je što moja M nema taj problem već ima lepu glavicu i svaka frizura joj ok stoji, sin isto ima lep oblik, ne baš skroz pravilan, ali u svakom slučaju bolji od mene, i često se šiša skroz na kratko.

IZVORNA PORUKA: Yula

Ja imam malo pozadi spljostenu glavu na potiljku i to me je uvek nerviralo jer mi nisu tako lepo stajale kratke frizure kao mojoj sestri i bas sam imala kompleks kao klinka zbog toga, zato sam to zelela da izbegnem kod svog deteta. Ali, dobro, ja sam kompleksasica, priznajem user posted image .

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Yula)
Direktna veza do poruke: 64
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here