Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napravite plan za raspust 12.7.2019 17:11:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Kod nas mora, kazu u obavezi smo da dete mesec dana ne dovodimo preko leta jer imaju smanjen broj zaposlenih...
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 12.7.2019 19:06:02
|
|
|
|
doramar11
|
Svasta, a sta ako nema ko da ga pazi?
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 13.7.2019 17:33:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Nista, to je sto je.. ma strasno!
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 13.7.2019 20:47:09
|
|
|
|
doramar11
|
Valjda misle da sva deca idu na more dva meseca.
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 14.7.2019 7:57:39
|
|
|
|
MimaKos
|
Ne nego otpustaju sve vaspitacice (koje su na odredjeno, pa ih opet zaposljavaju u septembru, da ih ne placaju leti.. u drzavnoj ustanovi, a tako protivzakonito, strasno! I to godinama unazad
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 14.7.2019 10:46:23
|
|
|
|
doramar11
|
Strasno sta se radi. I njima prave "lepe" planove za raspust, bez posla i odmora. Pobesneh.
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 15.7.2019 0:08:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Ali je stvarno tako, a jos drzavna ustanova
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 7:11:35
|
|
|
|
Duškić
|
Jos smo mali, nemAmo plan za raspust specijalan. Gde mi tu i oni.
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 9:27:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Mozda je posaljem sa mamom malecku na more
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 10:50:04
|
|
|
|
doramar11
|
To treba iskoristiti, pamtim letovanja sa bakom kao najlepsa :)
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 13:54:20
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja tako razmisljam, a sa nama u septembru
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 14:20:38
|
|
|
|
Olga75
|
Kaže napravi plan za raspust. Pa cvrc, juče je zvali da danas snima neku emisiju za neki radio. Otišla tako- lalala laaaa i snimila. Sad se divi sama sebi i čeka sutra da se čuje Kod nas izgleda plan ide dan za dan Što se tiče vrtića, kod nas uvek postoje dežurni objekti i vaspitačice sirote moraju na godišnji. Samo se trebalo javiti od kad do kad dete neće ići i to je bilo to. Nekako raspust je za školsku decu jer malci su fazon: i kad je raspust i kad nije raspust meni je raspust
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 15:23:01
|
|
|
|
doramar11
|
2 puta na more, pa to je idealno za decicu. Koristi priliku i uzivaj.
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 16.7.2019 17:55:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Da, i ona da se odmori i mama i ma drustvo... samo da pristane jer se nismo bas odvajale
|
|
|
|
RE: Napravite plan za raspust 26.4.2024 22:33:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećan početak raspusta 🥳🥳🥳 Mi smo baš proslavili, na žurci, noćni market je večeraske na našoj pijaci, sreli smo pola odeljenja a i učteljicu, đuska na žurci . Sutra u crkvu, Vrbica praznik dečice, pa palimo kola i na put. Večeras još da nas spakujem, a nisam ni počela 😅 Uživajte, biće lepo vreme ❤️❤️❤️
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.4.2024 22:40:07 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?