Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 4.7.2009 22:19:39
|
|
|
|
vodolija 82
|
strasno
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 4.7.2009 22:27:20
|
|
|
|
guppy RR
|
eto--- čovek učio ceo život da pomogne ljudima, ženama... i razboli se radeći svoj posao
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 4.7.2009 22:28:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Tužno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 4.7.2009 22:28:31
|
|
|
|
Lu
|
Jadan ni kriv ni dužan... a kako se sad osjećaju sve žene koje su išle na pregled kod njega
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 4.7.2009 22:44:45
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 5.7.2009 9:34:39
|
|
|
|
barbara
|
katastrofa!
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 5.7.2009 18:58:39
|
|
|
|
Verus
|
Strasno....dva puta sam do sada bila izlozena krvi pacijenta, poslednji put pre 3 nedelje kada mi je krv prsnula direktno u desno oko...hvala bogu pacijentica nije imala HIV, ali jos uvek cu se testirati za 12 nedelja, da se uvere da nisam dobila Hepatitis C...ja sam na sve (HIV, C i B virus) bila negativna....velika je ovo frka i muka, jadan covek....
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 6.7.2009 10:44:59
|
|
|
|
Rivana
|
Jadan covek
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 15.7.2009 19:52:54
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: lu Jadan ni kriv ni dužan... a kako se sad osjećaju sve žene koje su išle na pregled kod njega Upravo to se i ja sada pitam! Katastrofa! Meni ga je strašno žao
< Poruku je uredio ljubičica -- 15.7.2009 19:53:59 >
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 16.7.2009 9:44:40
|
|
|
|
NadaR
|
On je nazalost preminuo. Kazu da nema bojazni za njegove pacijentkinje ali opet...
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 16.7.2009 10:41:47
|
|
|
|
ljubičica
|
Kako preminuo??? Tako brzo Ne razumem.
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 16.7.2009 13:12:32
|
|
|
|
NadaR
|
Procitala sam negdje da je preminuo pa se onda saznalo i koji je ginekolog u pitanju! Zaboravila sam cifre koliko je bilo testiranja poslije toga ali na srecu ni jedno nije bilo pozitivno
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 16.7.2009 13:16:48
|
|
|
|
ljubičica
|
Jadničak!
< Poruku je uredio ljubičica -- 16.7.2009 13:20:22 >
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 12:01:57
|
|
|
|
Sandra_Xx
|
Sramota je komentirati o covjeku kojega ni ne poznajete.Ja sam imala srecu da upoznam tog velikog covjeka,i da radimo skupa.Ni na kraj pameti mi nije palo da se zbog toga testiram na HIV.A znate zasto??????Zato sto znam sve o toj bolesti,a Vi ste ocito slabo informisani.Pokusajte nabaviti brosure ili na google-u saznati vise o HIV-u.!!!To je za vase dobro!Pacijentice koje se boje da su mogle biti zarazene,zato jer su bile njegove pacijentice,takodje su zdravstveno neprosvijecene poput Vas.Jos jedna ispravka,i dokaz koliko ste lose informisani,direktor GAK-a nije ljekar koga ste naveli!!Toliko od mene,postovanje.
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 12:05:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali ja nisam primetila da je neko ovde pljuvao po tom dr. Naprotiv, sve su složile da im je krivo što se čoveku takvo što desilo.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.7.2009 12:05:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 19.7.2009 12:06:15
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 12:12:27
|
|
|
|
barbara
|
hahaha,al nas zena nalepi ni krive ni duzne!ona ili je nepismena ili je corava pa ne vidi sta smo mi pisale!
|
|
[Obrisana poruka] 19.7.2009 12:14:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 21:42:54
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_Xx Sramota je komentirati o covjeku kojega ni ne poznajete.Ja sam imala srecu da upoznam tog velikog covjeka,i da radimo skupa.Ni na kraj pameti mi nije palo da se zbog toga testiram na HIV.A znate zasto??????Zato sto znam sve o toj bolesti,a Vi ste ocito slabo informisani.Pokusajte nabaviti brosure ili na google-u saznati vise o HIV-u.!!!To je za vase dobro!Pacijentice koje se boje da su mogle biti zarazene,zato jer su bile njegove pacijentice,takodje su zdravstveno neprosvijecene poput Vas.Jos jedna ispravka,i dokaz koliko ste lose informisani,direktor GAK-a nije ljekar koga ste naveli!!Toliko od mene,postovanje. Svasta
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 22:01:43
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_Xx Sramota je komentirati o covjeku kojega ni ne poznajete.Ja sam imala srecu da upoznam tog velikog covjeka,i da radimo skupa.Ni na kraj pameti mi nije palo da se zbog toga testiram na HIV.A znate zasto??????Zato sto znam sve o toj bolesti,a Vi ste ocito slabo informisani.Pokusajte nabaviti brosure ili na google-u saznati vise o HIV-u.!!!To je za vase dobro!Pacijentice koje se boje da su mogle biti zarazene,zato jer su bile njegove pacijentice,takodje su zdravstveno neprosvijecene poput Vas.Jos jedna ispravka,i dokaz koliko ste lose informisani,direktor GAK-a nije ljekar koga ste naveli!!Toliko od mene,postovanje. Draga Sandra,ovo je vijest prenešena sa portala "24 sata BIH", Ja nisam nikoga izmislila,niti su ovdje iznešeni bilo kakvi ružni i sramotni komentari! Ti si sebi dala za pravo da nas prozivaš "zdravstveno neprosvijećene,loše informisane i sl."a da nisi još nikoga ovdje upoznala! Bilo bi jako lijepo i kuturno prije svega, da nam se predstaviš ,tako se to inače radi kad prvi put dođeš negdje,a ovdje su sve cure prijateljski raspoložene i sigurna sam da bi se lijepo družila s nama
|
|
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 19.7.2009 22:05:59
|
|
|
|
Natasajvc
|
Tako je Lu.
|
|
RE: Ginekolog zaražen HIV-om 20.7.2009 0:28:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Bilo bi jako lijepo i kuturno prije svega, da nam se predstaviš , Ja mislim da vi niste shvatile - ona se predstavila... Napisala je ono najbitnije o sebi izgleda: da je radila sa tim dr, dakle ili je dr ili je sestra... i verovatno zbog toga misli da ima prava da nas naziva "zdravstveno neprosvijećene,loše informisane i sl."... No, poenta foruma nije da sve mi znamo sve o svemu, već da razmenimo iskustva... mi obični smrtnici.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 20.7.2009 0:29:12 >
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?