Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:12:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, nma ne znamo ni sami... mozda nam najsrecnije godine tsk dolaze
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:15:48
|
|
|
|
lokicagagica
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Izgleda da su nam muzevi svima doneli najsrecnije godine 😁 Sto je fantasticno! 😊 ne kazem da prethodne nisu bile srecne, ali ove su posebne, a tako i treba.. pa obzirom da sam ove godine dobila prvo dete, ove punim tih famoznih 28, pa da li je do statistike ili ne, ali svakako ce biti posebna. 😊
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:17:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Eh sad jos ispada da nam su nam muzevi loto dobitci
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:19:12
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: lokicagagica IZVORNA PORUKA: mama Jo Izgleda da su nam muzevi svima doneli najsrecnije godine 😁 Sto je fantasticno! 😊 ne kazem da prethodne nisu bile srecne, ali ove su posebne, Ha , ha... a jesmo li mi njima Meni je boga mi bilo lepo i sa roditeljima. Ovo su mozda samo zrelije i ozbiljnije godine koje delim sa partnerom. A da li mi je on doneo tu srecu... pa... mislim da je svako krojac svoje sudbine
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:23:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tacno tako.Svakp kroji svoju sudbinu.Ali meni je zivot bio podjednako lep i bez muza.Ako se tako gleda da mi je doneo srecu
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:32:01
|
|
|
|
lokicagagica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: lokicagagica IZVORNA PORUKA: mama Jo Izgleda da su nam muzevi svima doneli najsrecnije godine 😁 Sto je fantasticno! 😊 ne kazem da prethodne nisu bile srecne, ali ove su posebne, Ha , ha... a jesmo li mi njima Meni je boga mi bilo lepo i sa roditeljima. Ovo su mozda samo zrelije i ozbiljnije godine koje delim sa partnerom. A da li mi je on doneo tu srecu... pa... mislim da je svako krojac svoje sudbine Slazem se da je svako krojac svoje sudbine. Svakako i tog muza same biramo ne dodeli nam opstina 😁 Nisam mislila bukvalno da mi je on doneo tu srecu, vec da se od kako smo zajedno nekako sve skockalo na svim poljima, inace bilo je i meni lepo kod roditelja a bogme i u toku studiranja 😁
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:33:33
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kapiramo se mi nego se salimo.
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:33:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, meni je kod roditelja bilo fenomenalno, a i sada sa muzem isto... pa to su sve zivotne etape i svaka sa sobom nosi nesto posebno...
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:35:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo MJ!rekla si sustinu
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:35:53
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kapiramo se mi nego se salimo. Naravno, gde su mladi tu je i sala 😊
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:40:40
|
|
|
|
lokicagagica
|
Bas tako! Lepo rece 😊
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 26.2.2018 12:49:00
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobrodosla u klub!
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 27.2.2018 11:08:10
|
|
|
|
Dora89
|
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 27.2.2018 11:32:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo saljivdzije
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 28.2.2018 9:31:07
|
|
|
|
Dora89
|
U najboljim godinama
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 28.2.2018 16:39:02
|
|
|
|
Dragce86
|
Au,znaci, presisala sam najsrecnije razdoblje smrc
|
|
|
|
RE: Žene najsrećnije u 28. godini 2.3.2018 0:49:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dragce dobrodosla i ti u klub.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?